به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، 'رضا حمیدی' شامگاه دوشنبه در آیین اختتامیه هفتمین جشنواره بین المللی شعر فجر گفت: هم نفسی با شعر و ادب در تمام لحظه ها و فصول زندگی ما وجود دارد، از البرز تا كارون، از ارس تا خلیج فارس و از شام تاریخ تا صبح فردا، ساعت ما ایرانیان به وقت ادبیات كوك بوده است.
وی شعر را نشانه حیات معنوی دانست و افزود: ما با شهر زیسته ایم و با هوای آن نفس كشیده ایم.
حمیدی جشنواره شعر فجر را فرصتی مغتنم برای پاسداشت و تكریم این دارایی معنوی و بهانه ای برای گردهم آمدن چهره های نام آشنای شعر امروز دانست.
به گفته دبیر جشنواره هفتم، 2 هزار و 37 شاعر با ارسال 46 هزار و 851 اثر به دبیرخانه در بخش های شش گانه شعر كلاسیك، آزاد و نیمایی، كودك، سرود و ترانه و نقد و پژوهش و بخش پیامبر اعظم (ص) شركت داشتند كه این میزان نسبت به سال گذشته از رشد 60 درصدی برخوردار است.
وی گفت: كاروان جشنواره هفتم با برگزاری آیین افتتاحیه در جزیره خارك در 17 بهمن ماه آغاز و پس از آن در جزایر ابوموسی، قشم، استانهای گلستان ، قزوین ، كرمان ، همدان ، خراسان رضوی و فارس پیگیری شد. این مناطق میزبان استان های همجوار نیز بودند.
حمیدی به حضور شاعران استان های مختلف در نماز جمعه بر اساس رویكرد جشنواره و بردن شعر میان مردم اشاره كرد و گفت : 2 هزار و 300 فرصت شعر خوانی برای شاعران در طول مدت برگزاری جشنواره در نماز جمعه فراهم شد.
وی یاد آور شد: در بررسی و ارزیابی آثار توسط داوارن 430 شاعر به مرحله پایانی جشنواره راه پیدا كردند كه در نهایت و پس از بررسی نهایی 18 نفر به عنوان شاعتر برگزیده انتخاب شدند.
حمیدی تجلیل از 5 حامی شعر در كشور ، انتخاب شاعر از نگاه مردم، رونمایی از كتب شعرها و چهره ها و سالنامه شاعران ، نكوداشت مرحوم خلیل عمرانی شاعر آیینی ، تجلیل از مرحوم شاهرخ اورامی شاعر اهل سنت در همدان و تقدیر از استاد باقر راده در جشنواره شعر خراسان رضوی از دیگر برنامه های این دوره بر شمرد .
هفتمین جشنواره بین المللی شعر فجر شامگاه دوشنبه با حضور محمدر ضا رحیمی معاون اول رییس جمهور، سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ، دبیران جشنواره ، داوران ، شاعران داخلی و خارجی و دوستداران شعر و ادب در تالار وحدت برگزار شد.
فراهنگ (3)**1630**1597
تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۱ - ۰۱:۲۶
تهران - دبير هفتمين جشنواره بين المللي شعر فجر اين رويداد ادبي را فرصتي مغتنم براي پاسداشت و تكريم هنر ملي كشور دانست و از شعر به عنوان يكي از نشانه هاي حيات معنوي ياد كرد.