شيراز- سرپرست معاونت گردشگري ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان فارس گفت:براي شناسايي و معرفي تنوع فرهنگي و ظرفيت هاي گردشگري اين استان بايد سازو كار مناسبي تهيه ، تدوين و اجرايي شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، امیرحسین حكمت نیا روز سه شنبه در جشنواره گردشگری نوروز در شیراز افزود:متاسفانه تاكنون از ظرفیت های گردشگری استان فارس به نحو مطلوب و كامل استفاده نشده است .

.وی بیان داشت:استان فارس با برخورداری از 29 شهرستان دارای فرهنگ ها و آئین های متنوعی است كه هر یك از آنها می تواند ظرفیت مناسبی برای جذب گردشگر باشد.

سرپرست معاونت گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس اضافه كرد:این همایش با هدف پاسداشت فرهنگ ها و آئین های نوروزی، تعمیم زیر ساخت های فرهنگی و توسعه گردشگری فارس همایش تخصصی گردشگری نوروز در شیراز برگزار شده است.

حكمت نیا در بخش دیگری از مطالب خود ادامه داد:منظور از سفره هفت میم ، سفره ای است كه مردم قدیم شیراز می گستردند و شامل مرغ، ماهی ، میگو ، مسقطی ، ماست، مویز و مدنی (لیمو شیرین) است.

وی افزود:همچنین منظور از سفره حضرت خضر سفره ای است كه با آئین مقدس اسلام بسیار پیونده خورده و سفره دعا نوشته ای است كه برای خیر به اموات پهن می كردند و شامل فرنی ، كلوچه و مسقطی ، شكر پلو ، سوهان ، شوید با قلا ، قوتك ، حلوا شركی، ، سبزی ، شمع، گندم، سبزی ، سكه وكاچی با بونه است.

این همایش تخصصی با همكاری بخش خصوصی و با اجرای مناسبت ها و فرهنگ سفره های هفت میم ، سفره حضرت خضر ، سفره هفت سین، ننه سرما و اجرای آیین نمادین ننه سرما و پخت شیربرنج برگزار شد.ك/2

7382 /679