اصفهان - وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با بيان اينكه 11 پروژه مهرماندگار فرهنگي در حال تكميل شدن است، اظهار داشت: از اين تعداد، هشت تالار فرهنگ و هنر با امكانات وسيع در هشت استان به منظور برگزاري برنامه هاي هنري، ملي و معنوي است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، 'سید محمد حسینی' روز جمعه در حاشیه افتتاح دانشگاه علوم و معارف قرآنی اصفهان در برخوار در جمع خبرنگاران اظهاركرد: كتابخانه مركزی سمنان و یك پروژه دیگر در یزد جزو طرح های مهر ماندگار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به نامناسب بودن محل نگهداری فیلم های تاریخی، تصریح كرد: ساخت فیلم خانه ای در تهران به منظور صیانت از همه فیلم های تاریخی و آثار ارزشمند ساخته شده از دیگر طرح های مهر ماندگار این وزارتخانه است.

وی تاكید كرد: اكنون بیش از 90 درصد این پروژه های تكمیل و آماده شده است.

حسینی با بیان اینكه دانشگاه علوم و معارف قرآنی اصفهان از پروژه های مهر ماندگار این وزارتخانه بود، افزود: تكمیل این پروژه به صورت جدا از پروژه های مهر ماندگار استان اصفهان از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دنبال و به بهره برداری رسید.

وی با بیان اینكه زمین های اطراف این دانشگاه با حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همكاری مسوولان محلی آزاد سازی خواهد شد، گفت: برای تجهیز دانشگاه علوم و معارف قرآنی خریدهایی صورت گرفته كه بزودی تحویل خواهد شد.

وی با بیان اینكه ساخت مصلاها در سطح استان از پروژه های مهر ماندگار اصفهان است، افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سال گذشته در زمینه كمك به مساجد و مصلاها اقدامات مثبتی انجام داد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین به تخصیص بودجه های قرآنی اشاره كرد و گفت: در سال 90 برای اولین بار در بودجه كشور، نیم درصد از بودجه دستگاههای اجرایی به امورقرآنی اختصاص یافت.

وی اظهاركرد: براساس این تصمیم در سال 90 بالغ بر 200 میلیارد تومان به این امر اختصاص پیدا كرد و عمده آن در سال 91 هزینه شد.

حسینی با بیان اینكه اختصاص بودجه به امور قرآنی در تبصره های بودجه سال 92نیامده ولی در ردیف های اعتباری در نظر گرفته شده است، ابراز امیدواری كرد: نمایندگان مجلس هم به این موضوع توجه بیشتری داشته باشند تا بودجه قرآنی كشور بتواند جوابگوی نیازهای جامعه باشد.

وی توضیح داد: با كاهش ردیف اصلی بودجه نتایج آن بر همه بخش ها خواهد بود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین در حاشیه افتتاح سینما 'شاهین طلایی' شهرستان شاهین شهر، گفت: حمایت از پروژه های اینگونه را درچارچوب اختیارات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دستور كار قرار داده ایم.

وی افزود: این مساله برای موسسات و نشریات سرعت بخشیده شده تا بخش خصوصی هم راغب تر شود و بیشتر كمك كند.

حسینی تاكید كرد: این موضوع به معنای كنار كشیدن دولت نیست بلكه دولت كمك های خود را خواهد كرد و هرچه این كمك ها بیشتر باشد بهتر است.

وی در عین حال گفت: لازم است به اقتصاد هنر توجه بیشتری شود تا بتوانیم محصولات فرهنگی خود را در داخل و خارج ارائه دهیم و با استقبال مردم نیز مواجه شود.

وی با اشاره به اینكه مردم با استقبال از كارهای مثبتی كه انجام می شود می توانند از هنر حمایت بیشتری كنند، اظهاركرد: نهادهای غیردولتی همانند شهرداری ها نیز باید در این زمینه تلاش كنند تا فرهنگ و هنر كشور رونق بیشتری پیدا كند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به فعالیت چندین پروژه فاخر سینمایی گفت: بعضی از كارها از جمله پروژه فیلم شهید چمران از قبل شروع شده و به جشنواره بین المللی فیلم فجر91 نرسید.

وی ادامه داد: برخی فیلم ها بویژه پروژه هایی كه در عرصه بین المللی دنبال می شد به دلیل محدودیت مالی به سرانجام نرسید ولی امسال تولید چندین فیلم در دستور كار قراردارد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به ساخت فیلم های فاخر در زمینه دفاع مقدس، گفت: جشنواره بین المللی فیلم فجر92 پربارتر خواهد بود.

ت/7134/1011/ 3404