حجت الاسلام 'علی رمضانی' روز پنج در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این موضوع باید در جامعه مورد توجه قرار گیرد كه بهترین الگو برای زنان به لحاظ اخلاق اجتماعی، عبادی، پاكدامنی، عفاف و حجاب حضرت فاطمه (س) است و توجه و عمل به سیره حضرت زهرا (س) سعادت دنیا و آخرت را به دنبال دارد.
وی اظهار داشت: حضرت زهرا (س) پیوند دهنده نبوت و امامت در تاریخ اسلام است زیرا ایشان از طرفی فرزند پیامبر گرامی اسلام و از طرفی نیز همسر امام علی (ع) بودند و از همین رو نیز مادر ولایت در جامعه اسلامی لقب گرفته اند.
حجت الاسلام رمضانی با تاكید بر لزوم پیاده كردن سیره حضرت زهرا (س) در زندگی تصریح كرد: سیره و رفتار این بانوی بزرگوار به عنوان یك الگوی زنده در زندگی انسان قابل استفاده و بهره برداری است و باید از شخصیت اهل بیت (ع) به ویژه حضرت زهرا به عنوان الگو و سبك زندگی استفاده كرد.
وی افزود: اگر فرهنگ فاطمی كه همان فرهنگ نبوی در جامعه است ترویج شود شاهد پیشرفت در همه ابعاد بهخصوص پیشرفت و توسعه اخلاق فاطمی در جامعه هستیم.
حجت الاسلام رمضانی به اهمیت برگزاری مراسم ایام فاطمی اشاره و بیان كرد: ایام فاطمیه فرصت خوبی برای تبیین نقش ارزنده بانوان در تحقق یك جامعه متعالی است و باید از تمامی ظرفیتها برای رشد و تعالی جامعه استفاده كرد و حضور پرشور در مراسم سوگواری آن بانوی بزرگوار نشان از ولایتمداری مردم است.
وی اضافه كرد: امیدواریم كانون های مساجد، مردم، مسجدی ها و به خصوص ائمه جماعات تاكید بیشتری بر زندگی ائمه اطهار به عنوان بهترین سبك زندگی داشته باشند و با مطالعه بیشتر در این خصوص، جوانان را هرچه بیشتر با این امر آشنا كنند.
این مسوول خاطر نشان كرد: در كانون های مساجد استان نیز تلاش می شود مراسم ایام فاطمیه همچون ایام محرم، مورد توجه جدی باشد چراكه توسعه فرهنگ فاطمی زمینه ساز گسترش و تبلیغ ارزش های دینی است و از همین رو نیز مراسم سوگواری شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) در كانون های مساجد برگزار می شود.
مسوول دبیرخانه كانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین یادآور شد: همچنین در كنار مراسم های عزاداری در ایام فاطمیه، برنامه های جانبی نظیر نمایشگاه ها و خیمه های عزا نیز در كانون های مساجد استان دایر خواهد شد.
7389/ 1644
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۴
قزوين - مسوول دبيرخانه كانون هاي فرهنگي هنري مساجد استان قزوين گفت: ترويج فرهنگ فاطمي در جامعه نيازمند شناخت ابعاد شخصيتي اين بانوي بزرگوار اسلام است.