به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی حسام شریعتی شامگاه سه شنبه در نشست كارگروه اجتماعی استان كردستان افزود: بسیاری از شهروندان سنندجی برای حل مشكلات خود به شهرداری رجوع می كنند و شهرداری نیز با كمك سازمان ها و ادارات مرتبط و همچنین هر آنچه در توان خود دارد به رفع این مشكلات می پردازد.
وی به فعالیت های شهرداری در راستای كاهش معضلات و آسیب های اجتماعی اشاره كرد و گفت: شهرداری تلاش های زیادی برای ساماندهی سكونتگاه های غیر رسمی و حاشیه ای شهر داشته است.
شهردار سنندج با اشاره به اینكه سكونتگاه های غیر رسمی به آن معنایی كه در جهان به آن اطلاق می شود در سنندج وجود ندارد، اظهار كرد: تمامی این سكونتگاه ها، دارای امكاناتی نظیر آب و برق و تلفن هستند.
وی افزود: ساخته نشدن بر اساس استاندارد و مقاوم نبودن در مقابل زلزله از عمده ترین مشكلات این سكونتگاه ها است.
حسام شریعتی گفت: غیبت بسیاری از دستگاه ها در این مناطق به یكی دیگر از مشكلات سكونتگاه های غیر رسمی تبدیل شده است كه دستگاه های مرتبط باید در این مناطق حضور داشته باشند.
وی نایسر را بزرگترین سكونتگاه غیر رسمی استان نامید و افزود: نایسر یكی از نواحی منفصل شهر سنندج است كه اكنون در حال تبدیل شدن به یك تهدید است.
به گفته وی این تهدید تنها متوجه استان نیست بلكه اكنون به سمت تبدیل شدن به یك تهدید ملی پیش می رود.
وی در تبیین این مسئله گفت: بسیاری از افرادی از سراسر كشور كه با مشكلی مواجه شده اند به نایسر می آیند و در آنجا سكونت می كنند.
حسام شریعتی افزود: با توجه به اینكه نایسر حدود 40 هزار نفر جمعیت دارد باید به یك شهر تبدیل شود تا با استقرار دستگاه های اجرایی در آن بسیاری از مشكلات این منطقه رفع شود.
شهردار سنندج در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت های شهرداری برای رفع معضلات اجتماعی و پیشگیری از آنها اشاره كرد و افزود: فعال شدن مدیریت فرهنگی در شهرداری سنندج برای نخستین بار، راه اندازی سالن ورزشی در عباس آباد، احداث پارك بانوان كه تا 10 روز آینده افتتاح می شود و برگزاری محافل انس با قرآن بخشی از فعالیت های شهرداری در این راستا است.ك/2
570/533
تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۰۸:۱۷
سنندج – شهردار سنندج گفت: شهرداري سنندج به مكاني براي ارجاع مسائل اجتماعي شهروندان تبديل شده است.