به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشكی كاشان دكتر'سید علیرضا مروجی' گفت: این طرح با هدف پیشگیری و تشخیص بموقع برای كاهش استرس، افسردگی و سایر اختلالات دوران بارداری و ارتقاء سطح سلامت روان مادران باردار در چهار مركز بهداشتی درمانی این شهرستان اجرا می شود.
وی با اشاره به اینكه در این طرح، مادران باردار تا شش ماه پس از زایمان از خدمات سلامت روان بهره می شوند، گفت: در این طرح با استفاده از پرسشنامه و مصاحبه، سلامت روان مادران باردار بررسی خواهد شد.
وی، خدمات روان در این طرح را شامل برگزاری دوره های آموزشی، مشاوره های روانشناختی، ارائه جزوات و لوح های فشرده آموزشی و ویزیت روانپزشكی بیان كرد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی كاشان خاطرنشان كرد: طرح ارتقا سلامت روان مادران باردار در مراكز بهداشتی درمانی 'كارگر'، 'صمیمی'، 'انقلاب' و 'شهید صادقپور' این شهرستان اجرا می شود.
مروجی تاكید كرد: در صورت دستیابی به نتایج مثبت، این طرح در تمام مراكز بهداشتی درمانی زیر پوشش دانشگاه های علوم پزشكی كشور اجرا خواهد شد.
طرح پایلوت ارتقا سلامت روان مادران باردار با همكاری مشترك دفتر سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی و مركز تحقیقات مادر و نوزاد و جنین دانشگاه علوم پزشكی تهران به مدت دو سال اجرا خواهد شد.
562
تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۵
كاشان - معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي كاشان، از آغاز اجراي طرح 'ارتقاء سلامت روان مادران باردار' نخستين بار در كشور به صورت پايلوت در اين شهرستان خبر داد.