سنندج - رييس سازمان دارالقرآن كريم كشور با اشاره به طرح تربيت يك ميليون حافظ در كشور، سهم سازمان دارالقرآن كريم را در اين راستا 210 هزار نفر عنوان كرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی قره شیخ لو روز سه شنبه در همایش فعالان و پیشكسوتان قرآنی كردستان در سنندج با بیان اینكه این طرح در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری برگزار می شود افزود: انتظار می رود كه با تخصیص اعتبارات مورد نیاز و حمایت های سازمان تبلیغات، این مهم محقق شود.

وی گفت: همچنین در این راستا سال جاری 40 برنامه آموزشی حفظ قرآن با حضور 40 مدرس و حافظ برجسته و بین المللی قرآن كشور در استان های مختلف برگزار می شود.

وی توسعه فعالیت های قرآنی در فضای مجازی را از دیگر برنامه های سازمان در سال جاری عنوان كرد و افزود: امسال بنا داریم كه فاز اول مركز آموزش مجازی قرآن را برای استفاده قرآن آموزان راه اندازی كنیم.

قره شیخ لو با بیان اینكه امید می رود با جذب اعتبارات این مركز راه اندازی شود گفت: این سامانه فرصت مناسبی برای افرادی است كه فرصت حضور در مراكز و موسسات قرآنی را ندارند.

وی با اشاره به اعطای مدرك به حفاظ كشور گفت: اعطای مدرك به حفاظ قرآن كریم توسط این سازمان انجام می شود و در هشت سال فعالیت، 27 هزار نفر در آزمون های این سازمان شركت كرده اند كه تنها دو هزار نفر موفق به دریافت مدرك شده اند.

وی در ادامه به برنامه و طرح های پیش بینی شده این سازمان در سال جاری اشاره كرد و گفت: امسال مسابقات قرآنی به صورت كاملا متفاوت با دیگر مسابقات قرآنی در سطح كشور با عنوان طرح 'مائده' برگزار می شود.

قره شیخ لو با بیان اینكه این طرح در دو مرحله استانی و كشوری اجرا می شود اظهار كرد: در این طرح شركت كنندگان علاوه بر قرائت و روخوانی قرآن، باید حافظ بخشی از قرآن كریم بوده و با مفاهیم و تفسیر 15 جزء آن آشنا باشند.

به گفته وی طرح 'با قرآن در رمضان' نیز هر ساله در ماه مبارك رمضان اجرا می شود و امسال بنا داریم در این ماه مبارك گسترده تر از گذشته آن را اجرا كنیم.

وی همچنین به تهیه و تدوین پنج بسته نرم‌افزار آموزشی اشاره كرد و گفت: این اقدام نیز به منظور جذب بیشتر جوانان و نوجوانان به سمت فعالیت‌های قرآنی انجام شده است.

رییس سازمان دارالقرآن كریم كشور در ادامه اصلی ترین وظیفه جامعه قرآنی را متجلی كردن نورانیت قرآن كریم در فكر و عمل مردم عنوان كرد و افزود: مردم ما تشنه معارف قرآنی هستند به شرطی كه روش ترویج و گسترش آن درست باشد.

وی ا‌ظهار كرد: ما به عنوان فعالان عرصه قرآنی باید خود در زمینه فعالیت های قرانی سرمایه گذاری كرده و این مهم را در بین مردم نیز نهادینه كنیم و با این كار قرآن را از مهجوریت خارج كنیم.ك/2

7348/533