به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، دراین مراسم كه خانواده دكتر معتمدنژاد نیز حضور داشتند تعدادی از شاگردان دكتر به ذكر ویژگی های شخصیتی و نقل خاطره از وی پرداختند.
سردیس دكتر معتمدنژاد توسط استاد'نادر قشقایی'از مجسمه سازان بنام كشور ساخته شده است.
پیشنهاد ساخت این سردیس از سوی ستاد برگزاری هفته روابط عمومی داده شده بود.
دكتر كاظم معتمدنژاد متولد سال 1313 در شهر بیرجند است كه از وی مقالات و كتاب های متعددی مانند 'روش تحقیق در محتوای مطبوعات' در حوزه ارتباطات منتشر شده است.
'مهدی محسنیان راد' از شاگردان قدیمی معتمدنژاد در این مراسم گفت: ساخت سردیس یك فرد به معنای ابراز محبت به وی است لذا با توجه به خدمات ارزنده ای كه وی در حوزه علوم ارتباطات و روابط عمومی انجام داده، شایسته لقب 'پدر ارتباطات' می باشد.
وی با اشاره به سوابق كاری معتمدنژاد، افزود: وی زمانی كه تنها 23 سال سن داشت برای تحصیل در رشته حقوق وارد دانشكده حقوق دانشگاه تهران شد؛ امری كه موجب تعجب همگان بود.
محسنیان راد با بیان اینكه معتمدنژاد با وجود داشتن مدرك دانشیاری وارد موسسه عالی مطبوعات كه بعدها به دانشكده علوم ارتباطات تغیبر نام داد، شد، گفت: در سال 46 معتمد نژاد دروس 'حقوق مطبوعات' و 'مطبوعات و روابط بین الملل'را از جمله واحدهای درسی در رشته ارتباطات معرفی كرد و به پرورش دانشجو در این بخش پرداخت.
به گفته وی، تاسیس مركز تحقیقات رسانه، تاسیس انجمن محافظت از آزادی مطبوعات و برگزاری نخستین سمینار مطبوعات ایران از جمله فعالیت های معتمدنژاد در حوزه ارتباطات است.
محسنیان راد اظهار داشت: طرحی از سوی معتمدنژاد به هیات دولت ارائه شده كه در آن دو پیش نویس قانون درباره قانون استقلال حرفه ای روزنامه نگاران و قانون شورای عالی رسانه ها تدوین شده است.
وی ادامه داد: دو پیمان نامه در این دو پیش نویس نوشته شده كه شامل كار جمعی روزنامه نگاران و میثاق اصول حرفه ای روزنامه نگاران است.
** معتمد نژاد كهكشان ارتباطی تولید كرد
'یونس شكرخواه' یكی دیگر از شاگردان استاد معتمدنژاد، امید و روشن بینی را از ویژگی های شخصیتی وی عنوان كرد و افزود: دكتر معلمی است كه صدها دانشجو را پرورش داده؛ دانشجویانی كه هر یك جزو اساتید مطرح در حوزه ارتباطات هستند.
وی با بیان اینكه معتمدنژاد همواره به شیوه خود زندگی و فكر كرده است، اظهار داشت: زندگی استاد یعنی توسعه و توسعه یعنی استمرار در یك مسیر نه از شاخه ای به شاخه دیگر پریدن.
'حسن میرعابدینی' از دیگر اساتید ارتباطات با اشاره به طرح های ارائه شده از سوی معتمد نژاد، آنها را منابع ارزشمندی برای حوزه ارتباطات و علوم اجتماعی و حوزه های فرهنگی كشور عنوان كرد.
وی گفت: گسترش توسعه شخصیت های حوزه اجتماعی یك ضرورت است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران نیز در این مراسم با اشاره به ویژگی علم و حلم استاد معتمدنژاد، گفت: افرادی نظیر وی، جزو هویت كشور هستند بنابراین تجلیل از فرهیختگان از وظایف ما است.
'امیر خوراكیان' افزود: ارتباطات در حوزه فرهنگ یك دغدغه است لذا امروز این عرصه نیازمند ارتباطات اجتماعی می باشد.
وی اظهار داشت: اگر مدیریت یا ارتباطات اقناعی را در حوزه فرهنگ اصل قرار دهیم فرآیند كارها متفاوت و آن موجب ایجاد انگیزه می شود.
معتمدنژاد به علت بیماری در مراسم رونمایی سردیس خود حضور نداشت.
اجتمام(3)**1880/9188**1558
تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۶
تهران - طي مراسمي با حضور استادان و فعالان عرصه ارتباطات، ضمن رونمايي از سرديس دكتر كاظم معتمدنژاد پدر علم ارتباطات از وي در فرهنگسراي رسانه تجليل به عمل آمد.