علی آقازاده روز چهارشنبه در جلسه بررسی وضعیت معادن شهرستان نیر افزود: 167 فقره پروانه بهره برداری در استان صادر شده كه از این تعداد 90 مورد غیر فعال و 77 مورد فعال است.
وی گفت: در این معادن برای یك هزار و 520 نفر به صورت مستقیم و حدود سه هزار نفر به طور غیرمستقیم اشتغال ایجاد شده است.
وی افزود: اكتشافات و مطالعات پتانسیل های فلزی و كانی های صنعتی استان ، پهنه بندی مناطق مستعد معدنی ، بكارگیری سرمایه گذاران و متخصصان واقعی بخش معدن برنامه ریزی برای ایجاد و احداث واحدهای صنایع معدنی مبتنی بر مواد معدنی استان و واگذاری معادن و محدوده های اكتشافی از طریق مزایده عمومی به سرمایه گذاران واجد شرایط از جمله برنامه های اداره صنعت ، معدن و تجارت استان می باشد.
وی به ساماندهی معادن موجود در منطقه شیران شهرستان نیر اشاره كرد و گفت: با شناسایی محدوده ای در میان
زمین های كشاورزی روستاهای تجرق و جوراب نیر تمام معادن موجود در مسیر روستای شیران در این منطقه متمركز خواهد شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا ، میرفخرالدین زاهد فرماندار شهرستان نیر هم با اشاره به تعداد معادن موجود در شهرستان گفت: 16 كارگاه شن ، ماسه و معدن در این شهرستان فعال است.
وی افزود: با توجه به این كه چهره طبیعی روستای شیران بدلیل برداشت های معادن و مصالح بر هم زده شده و جاده های مواصلاتی روستایی هم تخریب شده متمركز كردن معادن موجود در مسیر روستای شیران ضرورت دارد.
زمانی معاون حفاظت امور اراضی اداره كل منابع طبیعی استان اردبیل نیز نبود نظارت كافی بر معادن را عامل اصلی برداشت های غی اصولی معادن دانست و خواستار حل هرچه سریع تر این مشكل و نظارت جدی مسوولان ذیربط بر معادن شد.
7116/594/530
تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۴
نير ، اردبيل - معاون اداره صنعت ، معدن و تجارت استان اردبيل گفت: معادن اين استان براي يك هزار و 520 نفر زمينه اشتغال ايجاد كرد.