تهران- نتايج بيش از 100 مطالعه نشان مي دهد كه قرار گرفتن در معرض آفت كش ها، علف كش ها و حلال ها با افزايش خطر ابتلا به پاركينسون به ميزان 80 درصد ارتباط دارد.

به گزارش روزچهارشنبه گروه اخبار علمی ایرنا ازخبرگزاری یونایتدپرس،آفت كش شامل آن دسته از مواد شیمیایی است كه به برای نابود كردن و یا كنترل جمعیت انواع آفات از قبیل انواع حشرات، علف های هرز، قارچ های زیان آور و امثال آن تهیه و تولید می شوند.

در این مطالعه محققان ایتالیایی 104 تحقیق را در زمینه قرار گرفتن در معرض از بین برنده های علف هرز، قارچ ها، جوندگان و حلال ها و خطر ابتلا به بیماری پاركینسون، تجزیه و تحلیل كردند.

در این مطالعات همچنین محل زندگی افراد، شغل آنها و آب آشامیدنی چاه ها مورد بررسی قرار گرفت.

نتایج این بررسی كه در مجله Neurology منتشر شده است نشان داد؛ قرار گرفتن در معرض میكروب كش ها ، علف كش ها و حلال ها خطر ابتلا به بیماری پاركینسون را 33 تا 80 درصد افزایش می دهد.

با این حال محققان اعلام كردند كه آنها هنوز در مورد نوع قرار گرفتن در معرض این آفت كش ها مانند استنشاق و یا جذب آنها از طرق پوست یا اسپری آنها در هوا و خطر ابتلا به بیماری پاركینسون مطالعه نكرده اند.

البته محققان این مطالعه اعلام كردند: خطر ابتلا به پاركینسون با طول مدت قرار گرفتن در معرض این آفت كش ها و اندازه دوز مصرفی افزایش می یابد.

علمی(6)**2038**1599