'مصطفی گنجی' روز یكشنبه در گفت وگو با ایرنا با اشاره به نصب 360 كنتور هوشمند برق در دو سال گذشته بر روی چاه های آب مجاز دشت كاشان، اظهار داشت: این اقدام موجب جلوگیری از افت شدید سطح آبهای زیرزمینی و بهره برداری بهینه از منابع آبی می شود.
وی افزود: كنترل كیفیت و جلوگیری از هجوم آب شور به سفره های آب زیرزمینی این منطقه و برقراری تعادل عملكرد این آب ها از دیگر اهداف نصب كنتورهای هوشمند بر روی چاه های كشاورزی است.
وی همچنین به پیش بینی نصب 200 كنتور هوشمند دیگر بر روی چاه های آب مجاز كاشان اشاره كرد و گفت: در صورت همكاری شركت برق منطقه ای استان اصفهان و اداره امور برق كاشان این طرح نیز اجرایی خواهد شد.
گنجی، هزینه برآورد شده برای اجرای این طرح را نزدیك به سه میلیارد ریال دانست و خاطر نشان كرد: این اعتبار توسط اداره امور منابع آب شهرستان های كاشان و آران و بیدگل تامین می شود و تنها هزینه نصب كنتور با كشاورز خواهد بود.
هم اكنون افزون بر یك هزار و 200 حلقه چاه مجاز و دارای پروانه، در مناطق كاشان و آران و بیدگل، با مصارف كشاورزی، صنعت و خدمات در حال بهره برداری است كه از این تعداد 700 حلقه چاه مربوط به مصارف كشاروزی است.
7429/562
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۰
كاشان - مدير امور منابع آب شهرستان هاي كاشان و آران و بيدگل گفت: نصب كنتورهاي هوشمند برق بر روي چاه هاي آب مجاز دشت كاشان راهكاري مناسب براي كنترل اضافه برداشت آب از اين چاه ها است.