كردكوي- گرگان - معاون برنامه ريزي و آموزش هاي تخصصي سازمان امداد و نجات جمعيت هلال احمر گفت:‌ كساني كه مي خواهند امدادگر و نجاتگر هلال احمر براي خدمت رساني به آسيب ديدگان انواع حوادث و سوانح باشند، بايد از آمادگي كامل جسماني و رواني براي حضور در مناطق آسيب ديده برخوردار باشند.

'سعید متانی' روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا، افزود: در سال جاری اولویت اصلی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، توان افزایی امدادی و افزایش سطح آمادگی رویارویی و مقابله با انواع حوادث و سوانح ملی و فرا ملی است.

وی گفت: به منظور افزایش سطح عملی امدادگران و نجاتگران هلال احمر، هم اكنون 32 مركز آموزش تخصصی در سراسر كشور با هدف توسعه آموزش های امدادی افتتاح و راه اندازی شده است.

معاون برنامه ریزی و آموزش های تخصصی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر اضافه كرد: هلال احمر جای نیروهای آماده و عملیاتی است كه با آگاهی از خطرات احتمالی به ارایه خدمات امدادی و عام المنفعه بشردوستانه می پردازند.

این مقام مسوول در سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر افزود: برنامه های توان افزایی هلال احمر به منظور آموزش، پیشگیری، آمادگی و مقابله با انواع حوادث و سوانح احتمالی باید در سطوح محلی، استانی و شهرستانی برنامه ریزی و اجرا شود.

وی توضیح داد، دكترین مدیریت بحران، مجموعه ای از اصول بنیادین است كه همه منابع، راهبردها، سیاست ها، برنامه ها و اقدامات ملی را جهت پشتیبانی اثر بخش و كار آمد از اهداف مدیریت بحران، بسیج، هدایت و به كارگیری می كند.

دومین برنامه توان افزایی منادیان صلح هلال احمر از روز سه شنبه چهارم تیرماه در منطقه جهان نما شهرستان كردكوی استان گلستان آغاز و تا روز جمعه هفتم تیرماه جاری ادامه خواهد داشت.

اجتمام(4)**7029**1880 ** 1569 /7467/601