سلیم كریمی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: براساس تحقیقات علمی در كشور، 97 درصد معتادان بهبود یافته به دلیل نبود شغل و در اثر بیكاری مجددا به اعتیاد روی می آورند.
وی خواستار حمایت بعد از درمان از معتادان استان شد و گفت: با وجود تلاش و همكاری مسوولان استان، حمایت بعد از درمان از معتادان در استان ضعیف است و باید بیشتر در این جهت تلاش شود.
وی به نتایج تحقیق دیگری در كشور در مورد رابطه اشتغال و روی آوری به مصرف مواد مخدر بعد از بهبودی معتادان اشاره كرد و گفت: 90 درصد معتادان بهبود یافته ای كه شغل داشتند دیگر به سوی مصرف مواد مخدر روی نیاوردند.
كریمی به تلاش های شورای مبارزه با مواد مخدر استان در جهت ایجاد اشتغال برای معتادان بهبود یافته اشاره كرد و اظهار كرد: سال گذشته 771 نفر سهمیه حرفه آموزشی داشتیم كه دو برابر این رقم در كارگاه های فنی و حرفه ای آموزش دیدند.
وی مهارت آموزی را یكی از پیش زمینه های ایجاد اشتغال برای معتادان دانست و گفت: معتادان بهبود یافته به سازمان آموزش فنی و حرفه ای جهت مهارت آموزی معرفی می شوند.
به گفته وی بعد از حرفه آموزی از طریق كمیته امداد امام (ره) و سازمان بهزیستی به تناسب نوع شغل به این افراد تسهیلات بانكی جهت اشتغالزایی پرداخت می شود.
وی به بخشنامه دولت مبنی بر اختصاص پنج درصد از سهمیه اشتغال دستگاه های اجرایی به معتادان بهبود یافته اشاره كرد و از تمام دستگاه های اجرایی استان كردستان خواست در این راستا معتادان بهبود یافته را كمك كنند.ك/3
7346/533
تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۱
سنندج - سرپرست دبيرخانه شوراي مبارزه با مواد مخدر كردستان، اشتغال و مسكن را دو نياز اصلي معتادان بهبود يافته دانست و خواستار حمايت هرچه بيشتر مسوولان در راستاي تحقق اين نيازها شد.