رشت - فرماندار املش در همايش دهياران از آنان خواست با اعمال سياست هاي لازم در بالابردن درآمد و توان اقتصادي مردم نقش آفريني كنند.

به گزارش ایرنا، 'مهدی جعفری' روز پنجشنبه در این همایش به مناسبت روز دهیار گفت: دهیاران انسان هایی كارآمد و آسیب شناس در روستاها هستند كه در جهت حل آسیب های مردم پیشگام هستند.

وی دهیاری ها را به عنوان كوچكترین نهاد دولتی در روستاها دانست كه برای حل مشكلات مردم بهترین راهكارها را ارائه می كنند.

جعفری اضافه كرد: البته دهیار باید با توجه به موقعیت جغرافیایی هر روستا كه مشكلات خاص خود را دارد با یافتن راهكارهای مناسب در چارچوب قانون و متمركز به حل آنها همت گمارد.

وی با اشاره به خدمت رسانی بی دریغ دهیاران در روستاها و مناطق دورافتاده یادآور شد: در سالی كه اعتبارات به حداقل رسیده بود با درایت و كمك دهیاران و مسوولان توانستیم طرح ها و برنامه های بزرگی را با حداقل هزینه ها به ثمر برسانیم و این مطلب حاكی از تدابیر ارزشمند دهیاران بود.

فرماندار املش با تاكید بر اینكه طی سال ها بهترین مدیران پرورش یافته اند، گفت: دهیاران نشان دادند با كمترین اعتبار می توانند كارهای كلان را انجام دهند و ما از دهیاران انتظارداریم این تدابیر همچنان مستمر باشد.

جعفری در ادامه با اشاره به روی آوردن كشاورزان به كشت توام با استفاده از نظرات كارشناسان كشاورزی، تلاش دهیاران را در جهت ماندگاری مردم در روستاها و بالابردن سطح درآمد آنها خواستار شد.

امام جمعه املش نیز در این نشست گفت: انشااله دستاوردهای این نشست ها مفید و موثر باشد و مردم از آن بهره مند شوند.

حجت الاسلام والمسلمین 'تقی روحانی' خدمت جهادگونه و همه جانبه دولت فعلی را ارزشمند بیان كرد و افزود: این خدمات در روستاها و مناطق محروم به وضوح دیده می شود و چهره روستاها و شهرها را دگرگون كرده است.

معاون فرماندار املش نیز در این جلسه گفت: دهیاران خط شكنان عرصه وزارت كشور در امور مختلف در روستاها هستند و در رفع مشكلات مردم با تعامل و وفاق تلاش می كنند و در انجام كارهای عمرانی، اجتماعی، فرهنگی و توسعه روستایی مشغولند.

'اسماعیل حسن زاده' نقش دهیاران را در خلق حماسه سیاسی را ستود و افزود: حضور صدرصدی مردم املش در پای صندوق های رای، نشان از تلاش دهیاران در راستای اهداف نظام اسلامی شكل گرفت و توطئه های دشمنان را نقش برآب كرد.

معاون فرماندار املش از تاسیس 10تا 15دهیاری در شهرستان املش با توجه به دستورالعمل جدید تاسیس دهیاری ها برای روستاهای 30خانوار خبر داد و آن را نشانه عملكرد خوب دهیاری ها در روستا ها بیان داشت.

وی نظارت كم برتقسیم آب در مزارع را از مشكلات كشاورزان شالیكار بیان كرد و افزود: گواه این مطلب وجود 85آب بندانی است كه در شهرستان املش داریم جزء دو روستای شكرپس و چماقستان هیچ روستایی نباید مشكل كم آبی داشته باشد.

بخشدار مركزی املش هم در این همایش گفت: بخش مركزی املش دارای 60 روستاست كه 48روستای آن دارای شورا و 31دهیاری می باشد یعنی 65درصد روستاهای بخش مركزی دارای دهیاری هستند.

'خلیل مهرزاد' تعاونی دهیاران را برای انجام كمك های تجهیزاتی به روستاهای هدف موثر دانست و افزود: با تعامل می توان بیشتر مشكلات از این دست را برطرف كرد.

'سید مهدی باش بتن' بخشدار رانكوه املش هم در این جلسه، شوراها را از بركات انقلاب اسلامی برشمرد و افزود: نقش دهیاران در پیشبرد برنامه های فرهنگی، عمرانی و توسعه روستاها بسیار با اهمیت است.

در این همایش از سه دهیار بخش مركزی و سه دهیار بخش رانكوه با اهدای لوح تقدیر تجلیل شد.

شهرستان املش با بیش از 47هزار نفر جمعیت در شرق مركز گیلان واقع شده است.ك/2

7291/ 603