حجت الاسلام 'حمید مشهدی آقایی' اظهار داشت: در این مركز از مجلات، كتاب ها و نرم افزارهایی كه در زمینه صحیفه سجادیه منتشر شده استفاده خواهیم كرد و این محصولات در اختیار علاقه مندان نیز قرار می گیرد.
به گزارش خبرنگار معارف ایرنا از مركز رسیدگی به امور مساجد افزود: همچنین از تجربه امامان جماعت مساجدی كه در این زمینه تلاش كرده تا فرهنگ صحیفه سجادیه و دعاهای زین العابدین(ع) را برای مردم بیان كنند در این طرح بهره می بریم.
آقایی همچنین با اشاره به تاكید رهبر معظم انقلاب مبنی بر آشنایی و انس مردم و جوانان با قرآن، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه گفت: امام چهارم(ع) در صحیفه سجادیه، معارف الهی را در قالب دعا بیان می كنند و این دعاها كه مشتمل بر ٥٤ دعا است، تمام مسایل فردی و اجتماعی مورد نیاز انسان را در خود جای داده است.
معاون فرهنگی مركز رسیدگی به امور مساجد ادامه داد: همانگونه كه نمازگزاران در بسیاری از مساجد در هر روز یك صفحه از قرآن را تلاوت می كنند برای انس گرفتن بیشتر با دعاهای صحیفه سجادیه، ائمه جماعات برخی مساجد در هر ماه یك یا دو روز را به قرائت دعاهای صحیفه اختصاص خواهند داد.
وی با اشاره به تاكید رهبر معظم انقلاب به جوانان مبنی بر مطالعه یك صفحه از صحیفه سجادیه در روز، افزود: انس با صحیفه سجادیه تغذیه معنوی و نشاط افزایی برای هر انسانی است ولی صحیفه سجادیه در جامعه از قرآن و نهج البلاغه نیز مظلوم تر است.
آقایی با تاكید بر استفاده از ظرفیت مساجد در ایام ماه مبارك رمضان یادآورشد: ائمه جماعات علاوه بر بیان دعاهای صحیفه سجادیه، برخی مطالب را برای نمازگزاران تشریح می كنند تا خواندن كتاب صحیفه سجادیه در جامعه به یك فرهنگ تبدیل شود.
رییس دبیرخانه دایمی دهه تكریم و غبارروبی مساجد اضافه كرد: حضرت سیدالساجدین در صحیفه سجادیه در قالبی جذاب و شیرین به گفت و گوی با خدا پرداخته و هر یك از دعاهای این كتاب، گنجینه ای از معارف اسلامی را بیان می كند.
معاون مركز رسیدگی به امور مساجد در ادامه به عناوین برخی از دعاهای صحیفه سجادیه اشاره كرد و گفت: در این دعاها مطالب علمی و جذاب، وظایف پدر و مادر و فرزندان، وظایف حاكم اسلامی، مسایل سیاسی، نظامی، اجتماعی، فرهنگی و مهم تر از هر چیز، راه و روش گفت و گو با خدا بیان شده و در واقع آموزش عملی راز و نیاز با خدا در این كتاب شریف آمده است.
وی از دعای بیستم صحیفه سجادیه كه به دعای 'مكارم الاخلاق' مشهور است؛ به عنوان منشور زندگی فردی و اجتماعی یاد كرد و گفت: این دعای امام سجاد(ع) منشور سبك زندگی دینی است.
دهه تكریم و غبارروبی مساجد از شنبه هشتم تیر آغاز شده و تا هفدهم تیر به منظور تبیین و معرفی كاركردها، ویژگی ها و جایگاه والای مساجد در جامعه اسلامی و همچنین فرهنگ سازی، اصلاح نگرش و تقویت مطالبات حقیقی عموم برای حركت به سوی تحقق آرمان مسجد طراز ادامه دارد.
فراهنگ (1)**1883**1588
تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۴
تهران - معاون فرهنگي مركز رسيدگي به امور مساجد با بيان اينكه بهترين آموزش عملي راز و نياز با خدا در دعاهاي امام سجاد (ع) نهفته است، گفت: خانه صحيفه سجاديه تا پايان امسال در اين مركز راه اندازي مي شود.