شهرري - تهران بزرگ - يك هنرمند گفت: هنرهاي تجسمي يكي از موثرين و نزديكترين راهها براي نفوذ به فرهنگ ها و جوامع ديگر است كه اگر درست برنامه ريزي شود مي توان به واسطه آن هويت خود را به بهترين وجه به جوامع بين المللي معرفي كرد.

'سمیه راد' هنرمند نقاش، اهل ری متولد 1361، كه 14سال در رشته هنرهای تجسمی فعالیت می كند روز یكشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ارتباط نداشتن هنرمندان كشورمان با دیگر جوامع و فعالیت آنها در محدوده محلی سبب شده از اعتماد به نفس كمی برخوردار باشند و این درحالی است كه هنرمندان بسیار با استعدادی در این عرصه داریم.

وی اظهار كرد: مسوولان می توانند با اقدامهای حمایتی هنرمندان را داخل كشور و در عرصه بین المللی معرفی كنند و زمینه تبادل فرهنگی و هنری با جوامع دیگر را برای آنان فراهم كنند.

راد در مورد شروع فعالیت هنری خود در زمینه نقاشی ادامه داد: من از كودكی به هنر نقاشی علاقه داشتم زمانی كه یك دانش آموز دوره ابتدایی بودم در كلاس های هنری كه در كانون های فرهنگی تشكیل می شد شركت می كردم سال سوم راهنمایی بودم كه نقاشی رنگ روغن را به صورت جدی دنبال كردم و در حال حاضر حرفه ای كار طراحی و رنگ روغن را نزد استاد كمالی شاگردی می كنم.

این هنرمند با بیان اینكه خانواده اش مشوق اصلی در یادگیری این هنر به حساب می آیند، افزود: خانواده اولین كانونی است كه به زندگی انسان جهت می دهد و در كنار حمایت خانواده، خود فرد می تواند در راه موفقیتش تاثیر زیادی داشته باشد.

وی با تاكید بر اینكه نقاشی هنری حسی است كه از كودكی در درون انسان وجود دارد، افزود: نقاشی فتوكپی طبیعت نیست بلكه نقاشی هنری است كه در پیوند با اندیشه و شرایط حاكم بر جامعه شكل می گیرد و معنا و مفهوم پیدا می كند و در نهایت در قالب تصویر بیان می شود.

راد با تاكید بر اینكه زمانی یك كارهنری اصالت داشته باشد آن كار برای دیگران هم بسیار لذت بخش خواهد بود، اظهار داشت: سبك نقاشی من رئال است زیرا كه این سبك عامه پسند تر است و مردم بیشتر این نوع سبك را می پسندند و واقع گرایی و مشكلات جامعه را در سبك رئال می توان نشان داد.

وی در ادامه با بیان اینكه هنرمندان برای به نمایش گذاردن آثار جدید خود نیازمند برپایی نمایشگاه هستند كه این امر حمایت مسئولان ذیربط را می طلبد اظهار داشت: هدف از برپایی نمایشگاههای هنری در سطح شهر شناساندن هنر به مردم و فرهنگسازی و ارزش بخشی به هنر است.

این هنرمند نقاش گفت: وقتی مردم با هنر آشنا شوند كار هنرمند خیلی آسان تر می شود زمانیكه فهم هنر آسانتر شد هنرمند هم می تواند خیلی بهتر خود نمایی كند و ذهنیتش را با دیگران در میان بگذارد.

وی همچنین با اشاره به نقد در فضای هنر افزود: نقد سازنده باعث پیشرفت هنرمند می شود لیكن افرادی می توانند در مورد یك اثر هنری منتقد باشند كه خودشان متخصص باشند.

راد در ادامه به جوانان علاقمند به یادگیری رشته نقاشی تاكید كرد: در این حرفه صبور باشند و برای پیشرفت در آن پشتكار داشته و این نكته را نیز هرگز فراموش نكنند كه تكرار معجزه می كند و به علاقه مندان به هر نقاشی توصیه كرد هر چه بیشتر تلاش كنید مطمئن باشید كه به اوج هنر نزدیك تر خواهید شد.

این هنرمند در مورد ارتقای سطح هنر نقاشی اظهار كرد: بایستی به این هنر احترام و اهمیت بگذارند و این ارزش و اعتبار تنها توسط افرادی كه علاقه مند به این رشته هستند به دست می آید، یعنی هنر دوستان در ابتدا می توانند روی ذهن خانواده ها تاثیر بگذارند و دید آنها را نسبت به هنر تغییر دهند و در كنار آنان مسوولان با حمایت و ارزش گذاشتن به هنر می توانند زمینه ارتقای هنر در منطقه را فراهم كنند.

1194/1914/591