به گزارش روز چهارشنبه خبرگزاری فرانسه، مطالعه دیگر محققان نیز حاكی از این است كه قرار گرفتن طولانی مدت در معرض آلودگی هوا خطر ابتلا به نارسایی قلبی را افزایش می دهد.
محققان بیماریهای همه گیراروپا می گویند: بین ابتلا به سرطان ریه و استنشاق ذرات آلوده هوا، ارتباط كاملا روشنی وجود دارد.
محققان در این تحقیق 17 مطالعه كه پیش از این بر روی 312 هزار نفر در نه كشور اروپایی انجام شده بود، بررسی كردند.
نتایج این مطالعه نشان داد: با اینكه سازمان بهداشت جهانی ورود مقدار كمی از ذرات آلوده به ریه را مجاز می داند ولی ذرات آلوده در هوا به هر میزان ممكن خطر ابتلا به سرطان ریه را افزایش می دهد.
دكتر اوله راسكو نیلسن و همكارانش در مركز تحقیقات انجمن سرطان دانمارك در كپنهاگ می گویند: ما دریافتیم میزان ذرات آلوده حتی كمتر از حد مجاز نیز می تواند خطر ابتلا به سرطان ریه را افزایش دهد.
دكتر جان آیرز و همكارانش از دانشگاه بیرمنگام انگلیس گفت: اكنون هیچ تردیدی نیست كه ذرات ریز آلوده كننده هوا یكی از دلایل اصلی بروز سرطان ریه هستند.
پیش از این محققان دانشگاه ادینبورگ در اسكاتلند نیز با بررسی 35 مطالعه كه در 12 كشور اروپایی انجام شده بود، متوجه شدند كه قرار گرفتن در معرض میزان كم ذرات آلوده كننده هوا در كوتاه مدت خطر بستری شدن در مراكز قلبی و نارسایی قلبی را به میزان دو تا سه درصد افزایش می دهد.
به گفته محققان، با كاهش آلودگی هوا می توان سالانه نزدیك به هشت هزار مورد نارسایی قلبی را از خطر بستری شدن در بیمارستان نجات داد.
علمی(6)**2038**1599
تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۲
تهران- محققان اعلام كردند: قرار گرفتن طولاني مدت در معرض آلودگي هوا، خطر ابتلا به سرطان ريه را افزايش مي دهد حتي اگر ميزان ذرات آلوده معلق در هوا ،كمتر از حد معمول آن باشد.