'رضا نجفی' روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: درخت انجیر در اكثر نقاط دنیا از جمله ایران می روید و هر سال سه نوبت در فصول بهار، تابستان و پاییز میوه ای به رنگ زرد و قرمز تولید می كند.
وی اظهار داشت: انجیر با رسیدگی كافی باغداران در هر شرایط آب و هوایی در تمام نقاط كشور قابلیت كشت دارد.
وی سطح زیر كشت انجیر بارور در زمین های كشاورزی سیستان و بلوچستان را 187 هكتار و نهال آن را 26 هكتار ذكر كرد.
رییس سازمان جهاد كشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: كار برداشت انجیر كه از اوایل تیر ماه در استان آغاز شده است تا پایان شهریور ادامه دارد.
وی میزان برداشت محصول انجیر از هر هكتار باغات سیستان و بلوچستان را شش تن عنوان كرد و افزود: محصول برداشتی به بازارهای مصرف داخل استان عرضه می شود.
نجفی اظهار داشت: انجیر در سراسر سیستان و بلوچستان به صورت پراكنده كشت می شود اما بیشترین باغات این میوه در شهرستان های زاهدان و خاش قرار دارد.
وی گفت: 100 نفر به صورت مستقیم به كار كاشت، داشت و برداشت انجیر در سیستان و بلوچستان اشتغال دارند.
وی بیان كرد: انجیر میوه ای شیرین و گوشتدار شناخته می شود و درون آن پر از دانه های بسیار ریز است كه پس از رسیدن به رنگ زرد در می آید.
رییس سازمان جهاد كشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: برگ های درخت انجیر بدلیل داشتن خصوصیات مدر بودن، برای تسكین درد و دفع كرم روده مورد استفاده قرار می گیرد و دم كرده برگ آن به عنوان مسكن برای معالجه سرفه تجویز می شود.
وی با بیان اینكه میوه انجیر برای نرم كردن سینه و روده موثر است افزود: انجیر تازه منبع غنی بتاكاروتن و ویتامین ث است كه در جلوگیری از ابتلا به سرطان كاربرد دارند. ك/3
7307 / 653
تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۸
زاهدان - رييس سازمان جهاد كشاورزي سيستان و بلوچستان با بيان اينكه برداشت انجير از اول تيرماه آغاز شده است، پيش بيني كرد: تا پايان فصل برداشت افزون بر هزار و 100 تن محصول انجير از سطح باغات استان برداشت و روانه بازار شود.