به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی سازمان جهاد كشاورزی مازندران، ' علیرضا عطایی نژاد ' میزان گوشت مرغ تولیدی آماده مصرف در این مدت در واحدهای مرغداری استان را 55 هزار و 765 تن اعلام كرد.
وی گفت: 18هزار و 750 تن از این میزان در داخل استان مصرف و 37 هزار و 15 تن به سایر استان ها بویژه تهران صادر شد.
عطایی نژاد افزود: در سال جاری تولید جوجه یكروزه گوشتی در مازندران نیز با 65/21 درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل به حدود 80 میلیون قطعه رسید.
وی ادامه داد: مازندران با داشتن دو هزار و 84 واحد مرغداری گوشتی، 184 واحد مرغداری مادر گوشتی، 22 واحد مرغ تخمگذار، 39 موسسه جوجه كشی، 44 واحد كارخانه خوراك دام و طیور و 17 واحد صنعتی كشتارگاه طیور مقام اول تولید گوشت مرغ و جوجه یكروزه گوشتی را در بین استان های كشور به خود اختصاص داده است.ك/1
2585/1654
تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۵
ساري- مدير امور طيور سازمان جهادكشاورزي مازندران از رشد 24 درصدي توليد گوشت مرغ آماده طبخ در اين استان در سه ماه نخست سال جاري نسبت به مدت مشابه سال پيش خبر داد.