به گزارش ایرنا، در این بیانیه آمده است: زنان ایران همانند مردان در به ثمر رساندن انقلاب اسلامی نقش اساسی ایفا كرده اند، حمایت مادی و معنوی زنان مسیر دستیابی به پیروزی بزرگ انقلاب را هموار كرد، شور و نشاط انقلابی و انگیزه دینی خواهران بسیجی موانع و مشكلات سد راه به ویژه نگرشهای منفی كارگزاران و مردانی كه قائل به فعالیتهای اجتماعی زنان نبودهاند را كنار زده و همردیف مردان در شكوفایی انقلاب نقشآفرینی كردهاند.
در بخشی از این بیانیه با اشاره به خدمات زنان در هشت سال دفاع مقدس و تربیت فرزندان نسل های دوم و سوم انقلاب، آمده است: دفاع فرهنگی زنان و دختران بسیجی در برابر سناریوهای رنگارنگ امپریالیسم فرهنگی غرب، روحی دوباره بر كالبد زنده و پویای جامعه ایران دمید، حقیقتا بسیج خواهران را میتوان موتور حركت اجتماعی و سیاسی زنان ایران دانست.
براساس این بیانیه، مشاركت زنان بسیجی در مسیر اعتلای نظام جمهوری اسلامی از سابقه تاریخی 30 سال برخوردار میباشد كه اوج تبلور آن در هشت سال دفاع مقدس بوده و درقالب فعالیتهای پشتیبانی جبهه، برعهده گرفتن مسئولیت زندگی برای حضور بیدغدغه همسران در جبههها و بالاخص حضور مستقیم در مناطق جنگی و عملیاتی بهمنظور امداد رسانی یا حتی نبرد با دشمن تحقق یافته است.
این بیانیه با اشاره اینكه نقطه اوج درخشش تفكر بسیجی صحنه عاشوراست، اصل و ریشه این تفكر را در ذات دعوت انبیای الهی به صورت نهفته معرفی كرده است.
این بیانیه با بیان اینكه بسیج جامعه زنان به دنبال ترویج این تفكر با الگوی فاطمی است، می افزاید: در سیزدهم مرداد سالروز شهادت 'مریم فرهانیان' كه بهعنوان روز قشر بسیج جامعه زنان نامگذاری شده به عنوان نقطه عطف حركتهای ارزشمند بانوان بسیجی مجددا پیمان میبندیم كه برای اعتلای دین خدا و ترویج فرهنگ ناب انقلاب اسلامی با تمام توان تلاش نماییم.
اجتمام(1)1880**1558
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۱
تهران- بسيج جامعه زنان كشور در بيانيه اي به مناسبت 13 مرداد روز قشر از چند ميليون زن و دختر بسيجي ياد كرد كه چتر گسترده اي از فرهنگ انقلابي و ديني را در كشور باز كرده است.