روابط عمومی شهرك علمی و تحقیقاتی اصفهان روز یكشنبه اعلام كرد: عصاره مخمر توسط شركت'تالی ژن پارس' تولید شده است.
عصاره مخمر(Yeast Extract) یك منبع مغذی است كه از سلول های مخمر تهیه میشود و حاوی مقدار زیادی پروتئین، هیدراتهای كربن، لیپید، ویتامین و مواد معدنی است.
وجود تركیبات نیتروژنی و ویتامینها بدلیل ویژگیهای مهم تغذیهای، باعث ارزش بالای عصاره مخمر بعنوان یك منبع غذایی شده است.
این عصاره دارای كاربردهای وسیعی در محیط كشتهای میكروبیولوژی در آزمایشگاه های مختلف و صنایع غذایی است.
عضو هیات مدیره شركت تولیدكننده عصاره مخمر در باره این خبر به ایرنا گفت: این محصول در زمان حاضر به شكل پودر و مایع و برای محیط های كشت میكروبیولوژیكی تولید شده است.
'كیوان بهشتی مآل' افزود: این محصول به شكل نیمه صنعتی تولید و وارد بازار كشور شده است.
وی با اشاره به اینكه عصاره های مخمر موجود در بازار كشور، خارجی و بیشتر هندی یا چینی است، تصریح كرد: ما محصول قابل رقابت با نمونه های خارجی و با قیمت30 درصد ارزانتر را تولید كرده ایم.
این كارشناس با بیان اینكه سالانه میلیاردها تومان برای پودرهای محیط های كشت میكروبیولوژی در كشور هزینه می شود، گفت: نخستین قدم ما برای كم كردن این هزینه ها، تولید داخلی و بومی پودر عصاره مخمر بوده است.
وی اظهار امیدواری كرد: محصول عصاره مخمر این شركت در آینده برای استفاده در صنایع غذایی تولید شود.
ت/7148/1042
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۹
اصفهان- پودر عصاره مخمر توسط يك شركت دانش بنيان مستقر در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان توليد شد.