فرشید جعفری روز پنجشبه در گفت وگو با ایرنا افزود: نمایندگان مجلس شورای اسلامی به عنوان منتخبین ملت با ارزیابی ابعاد شخصیتی و سوابق كاری وزرای پیشنهادی زمینه ساز انتخاب افراد اصلح و شایسته در مسندهای مختلف وزارت خواهند شد.
وی با بیان اینكه تحصیل در دانشگاههای اروپایی ملاك مناسبی برای سنجش غرب زدگی افراد نیست اظهار كرد: باید از تجربیات ارزنده وزرای پیشنهادی فارغ از نگرش های سیاسی و صرفا با بهره گیری از تجربیات افراد در راستای توسعه جامعه استفاده شود.
عضو هیات علمی دانشگاه گفت: براساس قانون افرادی كه برای گرفتن رای اعتماد به مجلس معرفی می شوند باید با دقت و نظر كارشناسی در ابعاد مختلف مورد بررسی قرار گیرند.
جعفری ادامه داد: مهمترین مولفه در اعلام موافقت یا عدم موافقت نمایندگان با وزرای پیشنهادی نوع بینش و پیش فرض های نمایندگان مجلس شورای اسلامی نسبت به وزرای پیشنهادی است.
وی تصریح كرد:اعلام موافقت یا مخالفت با وزرای پیشنهادی دلیلی بر غرض ورزی نمایندگان مجلس شورای اسلامی با افراد معرفی شده نبوده و نمایندگان به عنوان منتخبین مردم حق دارند نظرات كارشناسی خود در راستای موافقت یا مخالفت با وزرای پیشنهادی مطرح كنند.
عضو هیات علمی دانشگاه گفت:غرب زدگی در دوری از اصول اسلامی و ایرانی و عدم پایبندی به ارزش ها نمود پیدا می كند.
جعفری با تاكید بر استفاده از توانمندی مدیریتی افراد در مسند وزارت خاطرنشان كرد: تكیه بر سوابق درخشان همراه با توان مدیریتی افراد لازمه فعالیت های مدیران بوده و كم و زیاد بودن سن افراد نمی تواند به عنوان تنها عامل مورد بررسی در سپردن مسند وزارت به اشخاص باشد.
وی خاطرنشان كرد: پایبندی به قانون و احترام به نظرو رای نمایندگان مجلس شورای اسلامی به عنوان منتخبین ملت در اخذ رای اعتماد كابینه دولت یازدهم از مجلس برای پیشبرد اهداف نظام اسلامی ضروری است.
7318/522/ 1645
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۴
زنجان - عضو هيات علمي دانشگاه گفت: موافقت با وزراي پيشنهادي نمي تواند دليلي بر سهم خواهي افراد از دولت يازدهم باشد.