ارومیه - معاون امور صنایع و اقتصاد سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی گفت :61هزار نفر در واحدهای تولیدی و صنعتی دراین استان مشغول به كار هستند .

رسول جلیلی روز سه شنبه در دومین جلسه بررسی مشكلات فرآیند تولید در واحدهای تولیدی صنعتی استان افزود: هم اكنون دو هزار و 848 واحد صنعتی و تولیدی با 32 هزار و 515 میلیارد ریال سرمایه گذاری و 61 هزار نفر اشتغال در این استان فعالیت می كنند.

وی با بیان اینكه دو هزار و 252 طرح صنعتی در این استان نیز در دست اجرا است یادآور شد : برای این طرح ها 75 هزار و 250 میلیارد ریال سرمایه گذاری لازم است كه در صورت بهره برداری كامل از این طرح ها برای 57 هزار و 400 نفر شغل ایجاد می شود.

وی اظهار امیدواری كرد كه با برنامه ریزی مناسب و استفاده از تمام امكانات موجود در استان این سرمایه گذاری ها در آینده نزدیك نتیجه مثبتی را در پی داشته باشد و با رونق تولید ملی سطح اشتغال در استان افزایش یابد.

جلیلی با بیان اینكه آذربایجان غربی از شرایط آب و هوایی و اقلیمی مساعدی برای توسعه صنعت كشاورزی و دامداری برخوردار است گفت : این استان یكی از قطب های مهم دامداری كشور بویژه در بخش شیر خام به شمار می رود بطوریكه درچند سال گذشته در ارتقای كمی و كیفی این بخش تحولات مهمی صورت گرفته است.

معاون امور صنایع و اقتصاد سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی افزود : سازمان صنعت، معدن و تجارت و اتحادیه دامداران، به دامداری‌های طرف قرارداد با كارخانه‌های لبنیات، بسته‌های حمایتی نهاده‌های دامی ارائه می كند.

وی با بیان اینكه 25 تا 30 درصد كل دامداری‌های آذربایجان غربی صنعتی است یادآور شد : دامداری های صنعتی از نهاده‌های دامی با قیمت دولتی بهره مند می شوند.

سید فضل الله قریشی معاون امور دام جهاد كشاورزی آذربایجان غربی نیز در این جلسه میزان تولید شیر خام را در سال گذشته 582 هزار تن عنوان كرد و گفت : از این مقدار 463 هزار تن مربوط به شیر گاو، 89 هزار تن مربوط به گاو میش و 30 هزار تن شیر گوسفندی بوده است.

و ی افزود : هم اكنون 300 واحد گاوداری صنعتی با تعداد 18 هزار راس گاو در این استان فعالیت می كنند.

وی اضافه كرد : در حال حاضر یك واحد گاوداری صنعتی پنج هزار راسی با اعتبار بالغ بر 75 میلیارد تومان در میاندوآب، یك واحد دو هزار راسی شركت پگاه و یك واحد دو هزار و 500 راسی شركت اتكا در پلدشت در دست احداث می باشد.

قریشی اظهار كرد: با توجه به مشكلات بهداشتی كه در زمینه تولید و انتقال شیر خام وجود داشت، ستاد بهبود كیفیت شیر خام با همكاری سازمان جهاد كشاورزی، اداره كل دامپزشكی و معاونت غذا و دارو در استان تشكیل شد.

وی اقدامات ستاد بهبود كیفیت شیر خام استان را مثبت ارزیابی كرد و گفت: از زمان تشكیل این ستاد بیش از 50 تن شیر غیر بهداشتی در استان معدوم شده است كه این اقدام تاكنون در هیچ یك از استان های كشور صورت نگرفته است.

582/583