به گزارش ايرنا، دراگان دليچ رييس كلينيك بيماري هاي عفوني و گرمسيري صربستان در بلگراد در اين رابطه در جمع خبرنگاران ضمن اشاره به افزايش تعداد مبتلايان به ويروس تب نيل در اين مركز درماني گفت كه كاهش تعداد بيماران مبتلا به اين ويروس را در حال حاضر نمي توان انتظار داشت.
وي افزود: افراد مسن به ويژه از 70 سال به بالا و كساني كه از سيستم ايمني ضعيف و از بيماري هاي مزمن از جمله فشار خون بالا، ديابت، اختلالات ريتم قلبي و بيماري هاي عصبي رنج مي برند، بيشتر در معرض ابتلا به اين ويروس هستند.
دليچ با بيان اينكه درمان خاصي براي مبارزه با ويروس تب نيل غربي وجود ندارد، گفت كه دور بودن از نيش پشه ها و محافظت فردي در برابر حشرات آسان ترين و مؤثر ترين راه جلوگيري از مبتلا شدن به اين ويروس شوم است.
وي افزود كه تب نيل از طريق حشرات و پشه به افراد منتقل مي شود و گسترش اين نوع بيماري را تا زماني كه فعاليت اين حشرات زياد است، مي توان انتظار داشت.
ويروس نيل غربي يكي از اعضاي خانواده فلاوي ويروس ها است كه توسط پشه كولكس كه در آب هاي ساكن تخم گذاري مي كنند به انسان منتقل مي شود.
اين نوع بيماري بيشتر در اروپا، خاورميانه، آفريقا و كشورهاي جنوبي آسياي ميانه و آسياي جنوب غربي اتفاق مي افتد.
اروپام**2061**
تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۷:۵۵
بلگراد- هشت نفر در صربستان بر اثر مبتلا شدن به ويرس تب نيل غربي جان خود را از دست دادند و تعداد ابتلايان به اين ويروس به 94 نفر افزايش يافته است.