به گزارش ايرنا سيد عبدي افتخاري عصر سه شنبه در مراسم اعطاي نشان قهرماني به خانواده 5 شهيد گرانقدر همداني افزود : بايد در همه نقاط شهر صداي ضرب مرشد شنيده شود و در روزهاي ملي و ديني مراسم باستاني برگزار شود.
وي يادآور شد: ورزشكاران بايد در تمام ميادين دنبال پهلواني باشند كه بهترين الگو براي تحقق روحيه جوانمردي و فتوت در بين ورزشكاران منش و رفتار اميرالمؤمنين علي(ع) است.
افتخاري افزود : ورزش زورخانهاي و باستاني از قديم در فرهنگ مردم ايرانزمين ريشه دوانده و استفاده از آداب و سنن پسنديده اين ورزش در بين ورزشكاران، گسترش روحيه رادمردي و افتادهحالي در عين قهرماني را موجب خواهد شد.
وي با اشاره به اينكه فرهنگ ناب اسلامي بايد در ورزش ترويج شود افزود : هرگاه ورزش با اخلاق و معنويت و روحيه جوانمردي همراه بوده است باعث افتخار و عزت بوده است به همين دليل بايد روحيه جوانمردي بيش از پيش بين ورزشكاران ترويج گردد.
افتخاري گفت : فرهنگ جوانمردي در ورزش پهلواني و زورخانه اي جايگاه بسيار ويژه اي دارد و اين بايد بيشتر در جامعه گسترش يابد.
وي اضافه كرد : رسانه ها بايد در معرفي و شناخت ورزش پهلواني و زورخانه اي به نوجوانان و جوانان و همه عامه مردم تلاش بيشتري داشته باشند.
مديركل ورزش و جوانان همدان استان افزود: ورزش در سنين پايه يكي از بهترين راهها براي جذب نوجوانان و جوانان در رشتههاي مختلف ورزشي است و به طور حتم آشنايي كودكان از مدارس ابتدايي و راهنمايي با ورزش باستاني تأثيرگذار خواهد بود
وي عنوان كرد: در حالي كه بعضي از رشتههاي ورزشي با عدم استقبال مواجه هستند فعاليتهايي كه در چند وقت اخير فدراسيون زورخانهاي و پهلواني انجام داده به مرور زمان باعث خواهد تا نسل جوان با ورود به زورخانه با روح جوانمردي و مروت آشنا شوند و جذب اين رشته ورزشي شوند.
افتخاري گفت : بايد به ورزشكاران ما كه اغلب نوجوانان و جوانان هستند فرهنگ جوانمردي و پهلواني و حفظ حرمت پيشكسوت را آموزش دهيم و براي اين كار بايد برنامه هاي تأثيرگذار فرهنگي داشته باشيم.
551
تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۲ - ۰۸:۲۲
همدان- مديركل ورزش و جوانان استان در آيين روز فرهنگ پهلواني و بسيج ورزشكاران گفت: از ديرباز در فرهنگ ورزشكاران ايراني و مسلمان اميرالمؤمنين علي(ع) به عنوان مقتدا و الگوي ارزشي جايگاه ويژهاي داشته و دارند و به همين دليل بايد ورزش زورخانه اي را به همه آحاد مردم و جامعه سوق دهيم