'حميدرضا انصاري' روز شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: اصلاح و برقراري سريع روابط گسيخته شده، توجه به برآورده ساختن نيازها صميميت، نسبت بيشتر تعاملهاي مثبت، تمركز بر موضوع هاي مشخص در هنگام بروز تعارض و وفاداري در تمام شرايط با تعهد و صداقت از ويژگي هاي زوجهايي است كه سازگاري خوبي باهم دارند.
وي اظهار كرد: بسياري از خانوادهها در زندگي روزمره خود با مسائل مختلف و گوناگون مواجه هستند كه هر كدام از اين چالشها زندگي آنها را از كاميابي باز ميدارد و اين درحالي است كه تعداد قابل توجهي از اين مسائل و مشكلات را ميتوان با تغيير نگرش در بين اعضاي خانواده از ميان برداشت و به يك زندگي آرام و لذت بخش رسيد.
كارشناس ارشد روانشناسي گفت: درصد بالايي از افراد در مراحلي از زندگي وارد زندگي زناشويي ميشوند، بسياري از جوانان مجرد در هر لحظه از زندگي انتظار ازدواج دارند و اينكه همسرشان رابطه انحصاري، صادقانه همراه با علاقه، صميميت و حمايت را از خود نشان دهد.
وي گفت: تمام زوجين رضايت زناشويي بالايي را در اوايل زندگيشان گزارش ميدهند، و بيشتر آنها معتقدند احتمال اينكه روزي طلاق بگيرند صفر است.
وي گفت: براي ارتقاي رضايت زناشويي، رويكردهاي درماني زيادي قابل استفاده است كه رويكرد خود نظم بخشي است كه مستلزم نظم در افكار، احساس و رفتار است كه با راهنمايي زن و شوهر از بين فعاليتها و موقعيتها، مي توان به خودنظمي رسيد همچنين فرض مي شود كه افراد ماهرند و استعداد كنترل و سازگاري و نظم بخشي در رفتارشان را دارند.
انصاري گفت: خودنظم بخشي از شيوههاي رفتاري، شناختي، عاطفه مدار و بينش مدار استفاده مي كند تا زوجين را براي تغيير مطلوب در رابطه توانا كند.
وي افزود: اگر آنها بتوانند به تغييرات مطلوبي در ارتباط شان برسند، زوج درماني موفقيت آميز بوده است و در صورتي كه به اين هدف نرسند به درمان طولاني تري نياز دارند كه اين درمان طولاني ممكن است شامل آموزش مهارتهاي ارتباطي باشد.
1914/7303/591
تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۸
شهرري - تهران بزرگ - كارشناس ارشد روان شناسي گفت: احترام متقابل، پذيرش يكديگر و تمايل به رفتارهاي مثبت از ويژگي هاي زوج هاي سازگار است.