سرهنگ 'رمضان حاجيان' با حضور در خبرگزاري جمهوري اسلامي مركز سيستان و بلوچستان افزود: با وجود گستردگي و پهناوري استان و مشكلاتي نظير قاچاق انسان و سوخت و رعايت نكردن قوانين راهنمايي و رانندگي توسط رانندگان اين قبيل خودروها، كاهش سوانح رانندگي در مقايسه با ديگر استان هاي كشور محسوس و قابل توجه است.
وي اظهار داشت: رعايت نكردن قوانين راهنمايي و رانندگي توسط برخي رانندگان در محورهاي ارتباطي سيستان و بلوچستان به مراتب بيشتر از ساير استان هاي كشور است و به يك معضل مهم براي نيروهاي پليس راه در زمينه مقابله با كاهش جرائم رانندگي تبديل شده است.
فرمانده پليس راه شمال سيستان و بلوچستان گفت: دوربين هاي كنترل سرعت، گشت هاي محسوس و نامحسوس و استفاده از نيروهاي مردمي براي كنترل خودروها و همچنين تهيه عكس از متخلفان از جمله اقدامات پليس راه استان براي كاهش تصادفات و روان سازي ترافيك در محورهاي ارتباطي استان است.
حاجيان افزود: بيشترين سوانح رانندگي سيستان و بلوچستان در محورهاي فرعي و روستايي استان كه ماموران پليس راه نظارت كمتري بر تردد خودروها دارند رخ مي دهد.
وي گفت: انحراف به چپ، سبقت غير مجاز، سرعت زياد و برخورد شاخ به شاخ وسائط نقليه از جمله دلايل اصلي وقوع سوانح رانندگي در محورهاي سيستان و بلوچستان است.
وي اظهار داشت: افزايش ايستگاه هاي پليس راه و دو بانده كردن محورهاي ارتباطي سيستان و بلوچستان نقش مهمي در كاهش سوانح رانندگي در اين استان دارد.
فرمانده پليس راه از همكاري دستگاههاي دست اندركار حمل و نقل و ترافيك در سيستان و بلوچستان تقدير كرد و افزود: تلاش مديران و كاركنان راه و شهرسازي، حمل و نقل و پايانه ها و همكاري برخي رانندگان و مردم زمينه ساز كاهش سوانح رانندگي و روان سازي ترافيك در محورهاي ارتباطي استان است.
حاجيان از رسانه هاي ارتباط جمعي بويژه صدا و سيما و خبرگزاري جمهوري اسلامي خواست براي ارتقاي فرهنگ ترافيك تلاش و همكاري بيشتري با پليس راه داشته باشند.
7307 / 653/2729
تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۳۹۲ - ۲۱:۵۴
زاهدان - فرمانده پليس راه شمال سيستان و بلوچستان گفت: وقوع سوانح رانندگي در محورهاي ارتباطي اين استان طي چهار ماه نخست امسال در مقايسه با مدت مشابه سال قبل 7/11 درصد كاهش را نشان مي دهد.