مقام شهادت اوج بندگي و سير و سلوك در عالم معني است و ما خاكيان محجوب چه مي دانيم كه اين ارتزاق عند رب الشهدا چه است؟ امام خميني(ره)
هرازگاهي چند از آناني بنويسيم كه عشق را در مسير رسيدن به معبود يافتند و اين راه را به سبكي بال پرندگان طي كردند. آنان كه روشني انديشه پاك شان در دل تاريكي هاي زمان، مسير هدايت و سخن شان پاسخ همه سوالات بي جواب است. دفتر پژوهش و بررسي هاي خبري به منظور پاسداشت مقام شهيد با ارائه سلسله گزارشهاي يادنامه سخن عشق همراه مي شود با عاشقان حقيقي كه معرفت الهي را به حق درك كردند.
و امروز همراه با شهيد ناصر كاظمي
'ناصر كاظمي' در دوازدهم خرداد 1335 هجري خورشيدي، در تهران پا به عرصه گيتي نهاد.
وي پس از گذراندن دروس مقدماتي و پايان دوران متوسطه وارد دانشگاه شد و در رشته تربيت بدني به تحصيلات خود ادامه داد.
ناصر همزمان با تحصيل، به تدريس در مدارس جنوب شهر تهران پرداخت و توانست در اين كلاس ها با طرح مباحث اجتماعي، ديني و سياسي وظيفه خود را به خوبي انجام دهد.
در بحبوحه پيروزي انقلاب اسلامي او به عنوان مبارزي انقلابي براي پيشبرد اهداف اسلامي، به فعاليت هاي سياسي عليه رژيم پهلوي پرداخت؛ در اين زمان ساواك وي را شناسايي و بازداشت كرد و با اوج گيري مبارزات مردم ايران عليه رژيم پهلوي، به همراه زندانيان سياسي ديگر از زندان آزاد شد و دگر بار به صف مبارزان و انقلابيون پيوست.
پس از پيروزي انقلاب اسلامي به عضويت سپاه پاسداران درآمد و در آنجا دوره نظامي را تكميل كرد و به استان 'سيستان و بلوچستان' رفت و توانست به مدت چهار ماه به مردم مستضعف و محروم شهرستان زابل كمك كند.
وي براي دفع غائله ضد انقلاب به خوزستان رفت و به مقابله با توطئه آنان پرداخت و اينگونه به همراه رزمندگان ديگر مهر پايان بر اهداف ننگين آنها زد. پس از مدتي، براي مبارزه با گروهك هاي ضد انقلاب در كردستان راهي آن ديار شد و بعدها به عنوان فرمانده وقت سپاه كردستان، در 10 دي ماه 1358 به 'پاوه' رفت و در آنجا به عنوان فرمانده اي شجاع و مبارز، مسووليت خود را آغاز كرد.
او توانست با بكارگيري گروه هاي مردمي و همكاري رزمندگان تمامي مناطقي را كه تحت اشغال اشرار ضد انقلاب بود، از دست آنها خارج كند و اينگونه آرامش را به منطقه بازگرداند.
او با اعتقاد به برقراري ارتباط عاطفي با مردم و همياري آنان و با تشكيل 'تيپ ويژه شهدا' موفق به آزادي و پاكسازي مناطقي چون 'نوربان' و 'قشلاق' در پاوه شد و با رشادت هاي فراواني كه از خود نشان داد، مسووليت سپاه پاسداران كردستان در سنندج برعهده او نهاده شد.
وي در سنندج شروع به پاك سازي مناطق حساسي چون جاده بانه - سردشت، كامياران، مريوان، تكاب، صائيندژ، بوكان و سد بوكان كرد.
او با قاطعيت، هوشمندي، بصيرت و شجاعت سبب مباهات مردم كردستان شد و عنوان ميدان دار بزرگ جهاد در جبهه هاي كردستان، را از آن خود كرد.
سرانجام ناصر كاظمي، بزرگمرد عرصه جهاد، پس از سال ها مبارزه در ششم شهريور سال 1361 هجري خورشيدي، درحاليكه مشغول پاكسازي محور 'پيرانشهر - سردشت' بود؛ در يكي از روستاهاي منطقه به مقام والاي شهادت نايل آمد.
اكنون به فرازهايي از وصيت نامه اين شهيد بزرگوار مي پردازيم:
'...تنها مكتب رهايي بخش مستضعفين از دست مستكبرين، مكتب انقلابي اسلام ميباشد...
...جهت ادامه انقلاب اسلامي به رهبري امام خميني(ره) و متصل شدن به انقلاب جهاني حضرت مهدي(عج) هميشه سراپا گوش به فرمان امام خميني(ره) و ياران صديق و مومن امام خميني(ره) كه عملا در خدمت انقلاب و اسلام عزيز بودهاند، باشيد...سعي شود كه قانون اسلام در مورد همه بطور يكسان اجرا شود و فرقي بين يك فرد عادي و سپاهي و روحاني و دولتمرد نباشد...براي موفقيت در كردستان بايد صفوف ضد انقلاب از مردم جدا شود با ضدانقلاب با قاطعيت و با مردم محروم و مستضعف كُرد با مهرباني هرچه تمامتر رفتار شود...'
اطلاع**9128**1717
تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۴
گروه اسناد و اطلاع رساني- پاينده و جاويدان باد نام آناني چون شهيد ناصر كاظمي؛ فرمانده دلاور و غيور خطه كردستان كه ميدان دار بزرگ جهاد لقب گرفت و اعتقاد داشت كه تنها مكتب رهايي بخش مستضعفين جهان،انقلاب اسلامي به رهبري هوشمندانه امام خميني(ره) است و احقاق حقوق مستضعفان و اجراي قوانين اسلامي را وظيفه همگان مي پنداشت.