به گزارش گروه علمي ايرنا از انجمن چشم پزشكي ايران، دكتر 'مسعود سهيليان' اظهار داشت: رتينوپاتي ديابتي عارضه چشمي ناشي از ديابت است كه به دليل تغييرات ايجاد شده در رگهاي خوني چشم رخ ميدهد و كاهش ديد را براي افراد ديابتي به وجود آورد.
اين جراح و متخصص چشم ادامه داد: رتينوپاتي ديابتي همچنين ميتواند سبب تخريب شبكيه چشم شود و در نهايت جداشدن شبكيه، خونريزي داخل زجاجيه و نابينايي شود .
وي خاطرنشان كرد : كساني كه بيش از پنج سال سابقه ابتلا به ديابت دارند ممكن است دچار رتينوپاتي شوند.هرچه زمان ابتلا به بيماري ديابت طولاني تر شود، امكان تاثير اين بيماري بر بافت شبكيه چشم بيشتر ميشود.
سهيليان گفت: اگر فرد ديابتي گرفتار رتينوپاتي شود بايد هرچه سريعتر تحت درمانهاي دارويي، درمان هاي ليزري و يا روشهاي جديد درماني مانند تزريقات داخل چشمي قرار گيرد.
به گفته وي ديابت از جمله بيماريهايي است كه در صورت عدم رسيدگي و درمان، سبب بروز عوارض شديدي مانند آب مرواريد، آب سياه و صدمه به رگهاي خوني داخل چشم مي شود كه ممكن است نابينايي را براي فرد ديابتي به دنبال داشته باشد.
علمي(1)1834**1581
تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۹
تهران-فوق تخصص شبكيه گفت: تزريق داخل چشمي يكي از روش هاي جديد درمان عوارض چشمي ناشي از ديابت (رتينوپاتي ديابتي) است كه ازطريق آن مي توان از نابينايي بيماران ديابتي پيشگيري كرد.