رييس پارك علم و فناوري گيلان روز يكشنبه در حاشيه اين نشست در گفت وگوي اختصاصي با خبرنگار ايرنا بيان داشت: مسايل و مشكلات موجود در زمينه اجرايي نشدن قانون شركت هاي دانش بنيان كه سه سال از تصويب آن مي گذرد؛ در اين نشست مورد بررسي قرار گرفت.
دكتر 'مجيد متقي طلب' افزود: اجرايي شدن قانون شركت هاي دانش بنيان جزو مطالبات شركت هاي نوآور گيلان است و دولت اين قانون را ابلاغ كرده و بايد اين قانون در سايه تعامل و هماهنگي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و نيز معاونت علمي رياست جمهوري اجرا شود.
رييس پارك علم و فناوري گيلان ادامه داد: بر اساس قانون، سه ميليارد دلار اعتبار به صندوق نوآوري و شكوفايي اختصاص يافته كه هيات امناي اين صندوق بايد با وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در اين مورد هماهنگي لازم را انجام دهد.
متقي طلب اضافه كرد: در نشست كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي كه در زيباكنار رشت در حال برگزاري است؛ مشكلات ديگر از جمله سرمايه گذاران خطرپذير و قيمت گذاري فنآوري مطرح و مورد بررسي قرار گرفت.
وي همچنين از امريه شدن افراد نوآور و نخبه در پارك هاي علم و فناوري براي توسعه شركت هاي فن آور در دوران خدمت مقدس سربازي، چگونگي برقراري ارتباط با دانشجويان خارج از كشور و انجمن هاي علمي داخل كشور براي توسعه فناوري و تعميق و توسعه آن در كشور به عنوان ديگر مباحث مطرح شده در اين نشست ياد كرد.
متقي طلب افزود: هم اينك گيلان داراي 200 شركت دانش بنيان است كه از نظر مالي ، توليد و فروش محصولات و مميزي تحت حمايت پارك علم و فناوري گيلان هستند و استان از اين نظر در كشور جزو برترين ها محسوب مي شود.
قانون 'حمايت از شركتها و موسسات دانشبنيان و تجاريسازي نوآوريها و اختراعات' مشتمل بر 13 ماده و شش تبصره پس از تصويب در جلسه علني مجلس و تاييد شوراي نگهبان در اجراي اصل 123 قانون اساسي و با عنوان لايحه حمايت از شركتهاي دانش بنيان و تجاريسازي نوآوريها و اختراعات در دي ماه سال 1389 از سوي رييس مجلس و در نامه اي به رييس جمهوري اعلام شد.ك/3
605/695
تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۰
رشت - موانع اجرايي نشدن قانون شركت هاي دانش بنيان با حضور نادري منش معاون آموزشي وزير علوم ، تحقيقات و فناوري و اعضاي كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي در زيباكنار رشت بررسي شد.