زنجان - دوره آموزشي آماده سازي فرصت شغلي با رويكرد بهبود بسترهاي ايجاد اشتغال مددجويان بهزيستي استان زنجان برگزار شد.

معاون مشاركتهاي مردمي، اشتغال و موسسات غيردولتي بهزيستي استان زنجان در آيين آغاز اين دوره آموزشي گفت: طبق قانون پنجم توسعه كشور سالانه 10 درصد از مددجويان تحت پوشش بايد از طريق اشتغال اقتصادي و مسكن از چرخه حمايت خارج شوند.

شهناز آقاخاني افزود : يكي از مهمترين دغدغه هاي بهزيستي فراهم كردن زمينه اشتغال پايدار براي معلولان و زنان سرپرست خانوار و معتادين بهبود يافته است.

وي تعامل و همكاري با ساير نهادها و استفاده از ظرفيت ها را مهمترين فعاليت بهزيستي در اين عرصه برشمرد و اظهاركرد: با پرداخت تسهيلات خوداشتغالي، مشاغل خانگي، پرداخت بيمه سهم كارفرمايي و خويش فرمايي و پرداخت جبران عدم كارآيي معلولين و آموزش فني و حرفه اي آن اداره سعي در ايجاد اشتغال پايدار براي مددجويان كرده است.

آقاخاني تحقق ايجاد اشتغال پايدار مددجويان بهزيستي را داراي شرايط خاص خواند و ابراز داشت : عدم توجه به توانايي ها و علاقه مددجويان و انتخاب آگاهانه افراد براي دستيابي به فرصت شغلي و اشتغال پايدار و نبود مسير آمادگي شغلي براي مددجويان از مهمترين دلايل عدم دستيابي مددجويان به اشتغال پايدار است.

وي هدف از برگزاري اين دوره را پياده سازي نظام اشتغال و كارآفريني بمنظور ايجاد فرصت اشتغال پايدار براي افراد تحت پوشش ذكر و خاطرنشان كرد: در اجراي اين طرح تفاهم نامه اي با سازمان فني و حرفه اي منعقد شده كه با توجه به علاقه معلولان و مددجويان دوره آموزشي بصورت رايگان براي آنها برگزار شود.

معاون مشاركتهاي مردمي،اشتغال وموسسات غيردولتي بهزيستي استان زنجان گفت:كارشناسان ارزياب حرفه اي، روانشناسان و كاردرمانگران با توجه به وضعيت جسمي، روانشناختي و ميزان مهارت افراد و با درنظر گرفتن گرايش و علاقه مندي فرد وي را به مراكز آموزش فني و حرفه اي ارجاع مي دهند.

وي نقش آموزش مهارتهاي زندگي را در آماده سازي شغلي مددجويان و آشنايي با مقررات كار و بيمه مهم ارزيابي كرد.

596