به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي كرمان فاطمه كريمي افشار افزود: براي حفظ سلامت قلبي و ريوي، سالمندان بايد ورزش هاي هوازي را كه توسط انجمن هاي مختلف ورزشي توصيه مي شود حداقل سه روز در هفته به مدت 30 دقيقه انجام دهند.
وي ادامه داد: سالمندان بايد در كنار ورزش هوازي، برنامه ورزش قدرتي را حداقل 2 جلسه در هفته و يك برنامه انعطاف پذيري در قبل و بعد از حركات ورزشي داشته باشند.
وي بيان كرد: آمادگي قلبي و ريوي، نگهداري و بهبود قدرت عضلاني، انعطاف پذيري و استقامت از اهداف انجام حركات ورزشي در سالمندان است.
كريمي افشار، اظهار كرد: با توجه به افزايش سن در فرد سالمند و به تبع آن كاهش قدرت بدني، قدرت عضلاني و كاهش انعطاف پذيري و افت تراكم استخوان از جمله چالش هايي به شمار مي رود كه در برنامه ورزشي سالمندان وجود دارد.
وي با اشاره به مشكلات عروق قلبي و عروق محيطي در سالمندان خاطرنشان كرد: انجام برنامه ورزشي بايد براساس شرايط سالمندان باشد.
اين متخصص طب ورزش با تاكيد بر استفاده از لباس و كفش مناسب هنگام ورزش كردن توصيه كرد: سالمندان ورزش را در محيط بسته انجام دهند و كفپوش سالن ورزشي به گونه اي باشد كه تعادل آنها را دچار اختلال نكند.
كريمي افشار گفت: سالمندان توجه كنند در مدت زمان انجام حركات ورزشي هر نيم ساعت مايعات را مصرف كنند و پس از پايان تمرينات ورزشي نيز مصرف مايعات را ادامه دهند.ك/1
7438/8154/2624
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۶
كرمان - عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي كرمان و متخصص طب ورزش گفت: با توجه به اينكه گفته مي شود سالمندان در اوايل صبح يا شب ورزش نكنند، بهترين ساعت براي ورزش كردن اين افراد ساعت 10 صبح تا 17 عصر است.