رضا شريفي روز يكشنبه در كارگاه آموزشي بهبود كيفيت نان گچساران افزود: با توجه به اهميت نان در سبد غذايي خانوار و اقتصاد جامعه اصلاح ساختار فرايند توليد اين كالاي اساسي ضروري است.
وي بيان كرد: توسعه خط توليد انواع نان هاي با كيفيت صنعتي و متناسب با نيازهاي مردم، استفاده از نيروي انساني آموزش ديده در امر توليد نان، از شاخص هايي است كه بايد براي افزايش كيفيت نان به آن توجه كرد.
رييس اداره صنعت، معدن و تجارت گچساران به روز شدن اطلاعات فعالان توليد نان با برگزاري كارگاه هاي آموزشي مهارتي، حمايت از واحدهاي صنفي توليد نان با پرداخت تسهيلات ارزان قيمت و بلند مدت بانكي با هدف نوسازي تجهيزات نانوايي ها را از برنامه هاي پبش بيني شده اين اداره متولي براي افزايش كيفيت نان بيان كرد.
شريفي از اجراي طرح شناسايي واحدهاي توليدكننده نان با درجه بندي كيفيت و با هدف تجليل از نانوايي هاي توليدكننده نان با كيفيت خبر داد.
كارگاه آموزشي هشت ساعته ارتقاي كيفيت نان با شركت 150 نفر فعالان توليد نان برگزار شد.
8143/671
تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۰
گچساران - رييس اداره صنعت، معدن و تجارت گچساران گفت: ارتقاي كيفيت نان در اين شهرستان مستلزم استاندارد شدن فرآيند توليد نان است.