به گزارش خبرنگار ایرنا ، حجت الاسلام ' جمال یاری' روز شنبه در همایش مساجد ، هیات های مذهبی ، اتحادیه ها و اصناف ویژه هفته امر به معروف و نهی از منكر افزود : حضرت زینب ( س ) نیز در سخنانش در مقابله با یزید ، بدون هیچ گونه بی احترامی و اهانتی یزید را با آنچه در آیه های قرآن برای فاسدان ذكر شده، تطبیق می دهد .
وی این فرهنگ كرامت انسانی در فضای لسانی متاثر از كردار حضرت ابا عبدااله الحسین( ع ) را از افتخارات دین مبین اسلام دانست و گفت : از این فرهنگ باید در ابعاد مادی و معنوی استفاده شود .
وی با بیان این كه امر به معروف و نهی از منكر دارای ملزوماتی است ، اظهار كرد : فریضه امر به معروف و نهی از منكر اول باید از خود انسان شروع شود .
حجت الاسلام یاری با بیان این كه همه فضائل از نظر عبادی ، اخلاقی ، خانوادگی و ... در پیامبران وجود داشته كه خود به عنوان اسوه و الگو برای جامعه قرار گرفتند ، تصریح كرد : اگر ما مقید به معروف نباشیم نمی توانیم آمر به معروف باشیم و برای ناهی بودن باید خودمان منهیات را به خوبی رعایت كنیم .
حجت الاسلام یاری امر به معروف و نهی از منكر را به رعایت بهداشت تشبیه و با تاكید بر ضرورت انجام آن همچون بهداشت فردی گفت : همان طور كه با عدم رعایت بهداشت فردی ، افراد بیمار شده و در صورت عدم علاج ، بیماری به تمامی بدن سرایت می كند و فرد را از بین می برد و حتی ممكن است ناقل به افراد دیگر نیز باشد ؛ اگر امر به معروف و نهی از منكر در جامعه انجام نشود ، این امر در بعد اجتماعی و زندگی فردی افراد نفوذ می كند و عواقب سوئی را نیز در جامعه می گذارد .
وی امر به معروف را نظارت همگانی تعبیر و اظهار كرد : از این رو ، همه افراد جامعه موظف به انجام این فریضه مهم هستند .
حجت الاسلام یاری گفت : آمر و ناهی باید همچون آیینه باشند كه معایب را بدون بزرگنمایی و همان طور كه هست به مومن دیگر گوشزد كنند.
وی پایبندی آمران و مناهیان به آنچه تذكر می دهند، عدم تبعیض در برخورداری افراد با موقعیت اجتماعی یا فرودست در تذكر را از دیگر شرایط آمران به معروف و ناهیان از منكر عنوان كرد.
وی نگه داشتن حرمت و شأن افراد را از ضرورت های امر به معروف و نهی از منكر خواند و گفت: تذكر امر به معروف و نهی از منكر همچون شكری است كه اگر یكباره در حلق كسی بریزند، خفه خواهد شد و در صورتی كه اگر به صورت محلول و طعم مطبوع به آن داده شود شربتی گوارا می شود .
مدیركل تبلیغات اسلامی گیلان با بیان اینكه بسیاری از منكرات در عرضه محصولاتی همچون لباس، نوشت افزار و لوازم ضروری عرضه می شود ، از مسوولان و دست اندركاران خواست تا جلوی ترویج منكرات در جامعه گرفته شود.
همایش مساجد ، هیات های مذهبی ، اتحادیه ها و اصناف ویژه هفته امر به معروف و نهی از منكر امروز با حضور آمران به معروف و ناهیان از منكر این اقشار با همت ستاد تشكل های مردمی احیای امر به معروف و نهی از منكر گیلان در سالن اجتماعات تبلیغات اسلامی استان برگزار شد.ك/2
7296/604
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۰
رشت - مدیركل تبلیغات اسلامی گیلان گفت: سرور و سالار شهیدان امام حسین ( ع ) با رعایت احترام به دیگران در گفتار و رفتار خود فرهنگ كرامت انسانی را در انجام فریضه امر به معروف و نهی از منكر به نمایش گذاشت .