كرمان- ايرنا- مدير كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان كرمان گفت: امروز در همه حوزه ‌ها به ويژه حوزه فرهنگ عمومي به حضورگسترده‌ تر، قاطع، روشنگر و با برنامه حوزه‌هاي علميه نياز داريم.

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومي اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان كرمان، 'احمد سعيدي' در جمع طلاب حوزه علميه شهرستان انار افزود: پايه فرهنگ سازي كه مبتني بر آموزه هاي ديني است از حوزه آغاز مي شود و تبيين سبك زندگي اسلامي كه يكي از اولويت هاي جامعه است نيز از همين معبر عبور مي كند.

وي ادامه داد: شناخت سيره و سنت پيامبر و ائمه اطهار (ع) از سوي حوزه هاي ديني به مردم فرايند تغيير در رفتارهاي اجتماعي مردم را شتاب خواهد داد.

سعيدي همچنين با اشاره به تعدد كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد در استان، آنها را ظرفيت هاي مهم در زمينه جذب جوانان و نوجوانان خواند.

وي تاكيد كرد: با توجه به نقش و جايگاه ويژه مسجد به عنوان بزرگترين نهاد ديني و مدني و سرپرستي آن توسط روحانيت شيعه موجب مي شود تا بيش از پيش نقش روحانيت در عرصه فرهنگ و اجتماع ملموس شود زيرا پايگاه مسجد بزرگترين مكان براي فرهنگ سازي در سطح جامعه است و اين پايگاه در اختيار روحانيت است.

وي ادامه داد: از اين پايگاه هاي موثر مي توان براي خلق و توليد آثار فاخر و اسلامي از سوي هنرمندان متعدد استفاده كرد.

مدير كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان كرمان گفت: در جنگ نرم، مسموم كردن افكار و انديشه ها هدف دشمن است و در اين مسير حوزه هاي علميه نقش موثر و اثر گذاري در مقابله با اين جريان مخرب بر عهده دارند.

وي ادامه داد: حوزه هاي علميه در تاريخ طولاني عمر خويش خدمات شاياني ثبت كرده اند و به عنوان يك جريان مستمر پويا و بالنده در برابر جنگ نرم دشمنان ايستاده و دفاع كرده اند.

سعيدي با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامي در خصوص تحول در حوزه علوم اجتماعي تصريح كرد:هنگامي كه رهبر معظم انقلاب بحث تحول در علوم انساني و الگوي پيشرفت اسلامي ايراني رامطرح مي كنند، به ساختن فرايندهاي اجتماعي و ايجاد بسترهاي آن تاكيد دارند.

وي ادامه داد: رهبر معظم انقلاب عرصه هاي پيشرفت را در چهارمورد عرصه زندگي، فكر، علم و معنويت تبيين مي كند؛سپس مي گويندعرصه معنويت در همه اينها بايد جريان داشته باشد، بعد مي فرمايند عرصه فكر و علم از يكديگر جدا است و عرصه فكر عرصه اي است كه بايد نخبگان و خواص جامعه و زبده گان جامعه خود را پرورش داده و سنخ تفكر خود را اصلاح كنند و بعد در اقشارمختلف اجتماعي جريان فكري را جاري و ساري كنند و مديريت عرصه هاي ديگر را عرصه فكر بر عهده گيرد.

سعيدي گفت: اين فرايند دقيق، تخصصي و مهم است و انديشمندان و بزرگان حوزه در به بار نشستن آن نقش پررنگي دارند.

وي افزود: اين اتفاق در حوزه علوم انساني و اجتماعي در صورت تحقق، ميراث گرانبهايي براي جامعه است و حوزه هاي علميه پرچم دار اين ميدان هستند، همانگونه كه بسياري از ميراث هاي ماندگار فرهنگي ديني ما مديون حوزه هاي علميه و روحانيت شيعه است.

سعيدي افزود: مردم دنيا امروز تشنه معرفت ناب اسلامي هستند و نقش حوزه هاي علميه در اين زمينه بسيار خطير است.

وي در پايان تصريح كرد: مقابله با هجمه‌هاي گسترده دشمنان عليه انديشه و نظام اسلامي به گونه‌‌اي است كه از عهده يك نهاد خاص خارج است و مجموعه‌اي از نهادهاي مختلف لازم است در اين خصوص فعاليت هماهنگ داشته باشد.ك/1

2624/7440