حجت الاسلام محمدجواد قهرمانی روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بدون شك یكی از نیازهای كشورهای همجوار بهره مندی از مبلغان برجسته و با تجربه است و برای تامین این نیاز حوزه های علمیه استان نهایت تلاش خود را می كند.
وی ادامه داد: اعزام روحانی و مبلغ به كشورهای منطقه موجب گسترش فرهنگ اسلامی و انتقال باورهای اصیل انقلاب می شود و در حقیقت می توان گفت نوعی تبلیغ فرهنگ اسلامی و جذب مردم دنیا به سوی ارزشهای اسلامی است.
حجت الاسلام قهرمانی همچنین به پذیرش طلبه از كشورهای منطقه اشاره كرد و گفت: در صورت تامین اعتبار و امكانات لازم طلبه هایی از كشورهای همسایه در حوزه های علمیه این استان پذیرش می شود.
وی با بیان اینكه حوزه های علمیه نقش موثری در خنثی كردن توطئه های دشمنان دارند گفت: بی شك حوزه ها همانند دژی محكم در برابر هجمه های مختلف دشمنان ایستاده و مانع تفرقه افكنی و تلاش منافقین و فرقه های انحرافی می شوند.
مدیرحوزه های علمیه استان افزود: بدون تردید در استانی مرزی چون آذربایجان غربی حوزه های علمیه یكی از پشتوانه های بزرگ به شمار می روند و می توانند در خنثی كردن فتنه های دشمنان موثر عمل كنند.
وی نیاز استان به مبلغان و طلاب در مناطق مختلف استان از جمله مراكز فرهنگی دینی شهرها، روستاها، مساجد را از دلایل تاسیس حوزه های علمیه سفیران هدایت عنوان كرد و گفت: در راستای گسترش فعالیتهای حوزه های علمیه سه حوزه علمیه سفیران هدایت در شهرستان های شوط، چایپاره و خوی راه اندازی می شود.
حجت الاسلام قهرمانی افزود: جوانان و علاقه مندان به تحصیل علوم حوزوی در این مراكز آموزشی - تربیتی به ادامه تحصیل می پردازند تا در آینده به تبلیغ دین مبین اسلام در سطح استان و مناطق مختلف بپردازند.
وی در ادامه با اشاره به تحصیل بیش از یك هزار طلبه در پایه های شش گانه در مدارس علمیه آذربایجان غربی گفت: امسال 200 طلبه به طلاب استان اضافه شده است.
هم اكنون هشت حوزه علمیه در شهرستان های ارومیه، خوی، میاندوآب، ماكو، نقده، شاهین دژ، تكاب و سلماس فعالیت می كنند.
8135/581/ 1645
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۴
ارومیه - ایرنا - مدیرحوزه های علمیه آذربایجان غربی گفت: اعزام مبلغ به كشورهای همجوار از برنامه های اولویت دار حوزه های علمیه این استان است.