زنجان - ايرنا - رييس اتحاديه نانوايان زنجان گفت: ادامه فعاليت واحدهاي مختلف توليدي به ويژه نانوايي ها نيازمند توجيه اقتصادي است.

رحمان قنبري روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا كيفيت انواع نان پخت شده از سوي نانوايي هاي فعال در زنجان را مطلوب ارزيابي كرد و گفت: با توجه به كيفيت مناسب آردهاي توزيعي در ميان واحدهاي نانوايي، نان هاي پخت شده نيز از كيفيت مرغوبي برخوردارند.

وي تعداد واحدهاي نانوايي فعال در زنجان را 470 واحد عنوان و اظهار كرد: به طور ميانگين در هر نانوايي سه نفر مشغول به فعاليت و از خدمات بيمه اي برخوردار هستند.

رييس اتحاديه نانوايان زنجان گفت: پس از اجراي قانون هدفمندسازي يارانه ها سطح كيفي نان هاي پخت شده بنا به ايجاد بازار رقابت به طرز ملموسي افزايش يافته ورضايتمندي مشتريان را در پي دارد.

قنبري با تاكيد بر لزوم افزايش قيمت نان با توجه به افزايش نرخ تورم در جامعه، تصريح كرد: توجيه اقتصادي لازمه فعاليت واحدهاي نانوايي است.

وي ادامه داد: بيش از 50 واحد نانوايي غيرفعال در پخت نان، در زمينه پخت نان شيرمال فعاليت مي كنند.

رييس اتحاديه نانوايان زنجان گفت: از سال 1391 هيچگونه مجوز كسب براي ايجاد نانوايي هاي جديد صادر نشده و حداقل فضاي موجود براي هريك از نانوايي هاي فعال 70 مترمربع است.

قنبري يادآورشد: نان لواش، نان بربري و نان سنگك به ترتيب بيشترين تعداد واحدهاي نانوايي در زنجان را به خود اختصاص داده اند.

وي خاطرنشان كرد: هيچگونه مشكلي از بابت تامين نان در زنجان وجود ندارد.

7318/596