' مصطفي دهقانيان ' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: براي ساماندهي بهتر اين رشته ورزشي در كشور بر اساس برنامه ريزي هاي در دست اجرا يكصد هزار ورزشكار كه 20 درصد آنان را بانوان تشكيل مي دهند با داشتن 500 مربي در 100 باشگاه ورزشي به آموزش و تمرين مي پردازند.
وي بيان كرد: در نظر است با انجام خوب برنامه هاي آموزشي و تمرينات مستمر و استفاده از مربيان مجرب و آماده سازي لازم بتوانيم در تابستان سال آينده مسابقات انتخابي استان و كشوري را برگزار كنيم تا با انتخاب اعضاي تيم ملي زمينه رقابت در برون مرزي را نيز فراهم كنيم .
دهقانيان گفت : اكنون خانه ورزش كونگ فو توآ سنتي كشور در كرج مركز استان البرز مستقر است كه 10 درصد جمعيت ورزشي اين رشته را در خود جاي داده و با داشتن 10 باشگاه فعال قطب اين ورزش محسوب مي شود.
وي تصريح كرد: در نظر است با مشاركت بخش خصوصي و مسوولان مرتبط كشوري و استان زمينه ايجاد يك مجموعه بزرگ رزمي را براي جذب بيشتر جوانان و نوجوانان را در ورزش كونگ فوتوآ سنتي در كرج فراهم كنيم .
دهقانيان يادآورشد: سبك رزمي سنتي كونگ فوتوآ اولين بار در سال 49 در ارتش ايران پايه ريزي شد و در سال 52 به صورت عمومي برنامه هاي آموزشي و تمرينات خود را آغاز كرد كه در طول زمان با افت و خيزهاي زيادي مواجهه شد و اكنون با بازگشايي مجدد زمينه فعاليت آن شروع شده است .
رييس سبك جهاني ورزش كونگ فوتوآ سنتي گفت : برنامه هاي آموزشي اين سبك اكنون در كشورهايي مانند دانمارك ، سوئد ، تركيه ، ايتاليا، افغانستان ، پاكستان ، عراق، امارات متحده عربي ، آلمان ، فرانسه ، آذربايجان و مالزي دنبال مي شود.
اكنون در كشور يكصد هزار نفر با 500 مربي و يكصد باشگاه در استانهاي كشور به آموزش و تمرين در اين سبك مشغول هستند كه 20 درصد آنان را بانوان تشكيل مي دهند.ك/3
694/ 692
تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۸
كرج - ايرنا - رييس سبك جهاني ورزش كونگ فوتوآ سنتي گفت : ساماندهي اين رشته ورزشي در ايران و برخي كشورها اكنون در دست اجرا است .