به گزارش روز شنبه ايرنا، رييس حوزه علميه اصفهان در اين پيام آورده است: مرحوم پرورش يكي از سابقون و پيشتازان نهضت اسلامي امام راحل و از اركان مبارزات مردمي عليه رژيم ستمشاهي در اصفهان بود.
آيت الله مظاهري در ادامه اين پيام افزوده است: آن مرحوم پس از پيروزي انقلاب نيز در مسووليتهاي بااهميتي از جمله در مجلس خبرگان قانون اساسي و سپس در قواي مجريه و مقننه و همچنين در جريان دفاع مقدس، همواره در خدمت به اسلام و نظام جمهوري اسلامي و استمرار جهاد فرهنگي و تربيتي از هيچ تلاشي فروگذار نكرده اند.
وي فقدان اين شخصيت گرانقدر را به همه بازماندگان، خانواده و فرزندان ايشان و نيز به شاگردان و تربيت يافتگان اين مربي مجاهد و به عموم مردم مومن و قدرشناس اصفهان تسليت گفت.
به گزارش ايرنا، ˈ علي اكبر پرورشˈ روز گذشته (جمعه) پس از گذراندن يك دوره بيماري در بيمارستان شهيد آيت الله صدوقي اصفهان درگذشت.
عضو سابق شوراي عالي دفاع، نماينده مجلس شوراي اسلامي در دوره هاي اول، سوم و چهارم، نايب رييس اول مجلس شوراي اسلامي در دوره اول و نايب رييس دوم مجلس شوراي اسلامي در دوره چهارم از سوابق كاري او بود.
پرورش همچنين در سال 1361 بعنوان وزير آموزش و پرورش از مجلس راي اعتماد گرفت و در دولت هاي حجت الاسلام والمسلمين شهيدˈمحمد جواد باهنرˈ، دولت موقت آيت الله ˈمحمدرضا مهدوي كنیˈ و دولت ميرحسين موسوي وزير آموزش و پرورش بود.
محوريت در مبارزات قبل از انقلاب اسلامي ايران در اصفهان همراه با سپهبد شهيد صياد شيرازي و حجت الاسلام احمد سالك رييس كميسيون فرهنگي مجلس نهم منجر به دستگيري وي شد.
از ديگر سوابق سياسي پرورش مي توان به عضويت در شوراي مركزي حزب جمهوري اسلامي، نامزدي انتخابات رياست جمهوري(نامزد احتياطي حزب جمهوري اسلامي) در دو دوره ، قائم مقام دبيركلي حزب موتلفه اسلامي از سال 1372 تا سال 1380 و عضويت در شوراي مركزي موتلفه اسلامي از سال 1372 تاكنون اشاره كرد.
د/510/1042
تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۸
اصفهان- ايرنا- آيت الله مظاهري در پيامي اعلام كرد: مرحوم 'سيد علي اكبر پرورش' با مجاهدت فرهنگي و تربيت معنوي جوانان، خدمات بزرگي را به اسلام و انقلاب اسلامي تقديم كرد.