محمدراشد مدرس گرجي روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، ارزش راه هاي استان كردستان را سه هزار ميليارد تومان اعلام كرد و افزود: بايد سه تا شش درصد اين ميزان، معادل حدود 90 ميليارد تومان به بحث نگهداري راه ها از جمله خط كشي، علايم گذاري، لكه گيري، نصب گاردريل، روشنايي و ساير موارد اختصاص يابد.
وي همچنين با اشاره به اينكه از مجموع هفت هزار و 850 كيلومتر راه اصلي، فرعي و روستايي سه هزار و 900 كيلومتر آن آسفالته است، گفت: ميانگين طول عمر آسفالت در استان 10سال است و بعد از اين مدت بايد روكش آسفالت صورت بگيرد.
به گفته وي هر سال بايد 400 كيلومتر از آسفالت جاده هاي استان روكش شود و براي هر كيلومتر نيز دو ميليارد ريال اعتبار مورد نياز است و در مجموع 800 ميليارد ريال هر ساله براي روكش آسفالت جاده هاي كردستان مورد نياز است.
وي نگهداري از راه ها را هزينه بر دانست و گفت: در كشور ما تنها به مقوله ساخت راه توجه دارند و به نگهداري راه ها كه مهمترين بحث در اين حوزه است كم توجهي شده است.
مدير راهداري اداره كل راه و شهرسازي كردستان، در ادامه سخنان خود طول راه هاي اصلي، فرعي و روستايي استان را هفت هزار و 850 كيلومتر ذكر كرد و اظهار كرد: قريب به 80 درصد اين محورها در مناطق كوهستاني قرار دارد و مابقي نيز در مناطقي با مشخصات تپه ماهور واقع شده است.
مدرس گرجي از نمايندگان مردم كردستان در مجلس شوراي اسلامي خواست در جهت افزايش ميزان اعتبارات حوزه راهداري استان تلاش كنند.ك/3
7346/570
تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۳
سنندج- ايرنا - مدير راهداري اداره كل راه و شهرسازي كردستان، گفت: حدود 90 درصد راه هاي استان كردستان كاركرد استاني دارند و از اين رو اعتبارات ملي به اين بخش اختصاص نمي يابد و بايد براي حفظ و نگهداري اين راه ها از محل اعتبارات استاني هزينه شود.