نوشهر- ايرنا - روستاييان بخش كجور نوشهر ازكمبود دارو و تجهيزات و كيفيت پايين خدمات بهداشتي و درماني گلايه دارند.

شماري از اهالي بخش كجور نوشهر در گفت گو با خبرنگار ايرنا با اشاره به كوهستاني بودن محور و طولاني بودن مسير براي دسترسي به امكانات و تجهيزات درماني شهرهاي نوشهر و چالوس، گفتند: علاوه بر كمبود دارو و تجهيزات، تعداد پزشكان و پرستاران به نسبت مراجعه كنندگان كم است.

' عبدالله مصطفي پور ' از روستاي ' ميخساز '، كم توجهي، ضعف نظارت و مديريت ناكارآمد را از مشكلات مركز بهداشت اين بخش عنوان كرد.

وي با اشاره به فعاليت يك پزشك در مركز بهداشتي و درماني دهستان ' زانوس رستاق ' افزود: حدود 10 روستاي اين دهستان زير پوشش اين مركز بهداشتي قرار دارند كه يك پزشك اين مركز علاوه بر ارائه خدمات، بايد بر اساس برنامه هر روز در قالب طرح دهگردشي، از روستاها بازديد داشته باشد كه انجام نمي شود.

او ادامه داد: اهالي از نحوه ارائه خدمات و كيفيت اين مركز درماني ناراضي هستند.

مصطفي پور گفت: روستاييان در مواقع ابتلا به بيماري ناگزير با صرف هزينه هاي گزاف و خطر جاده، خود را به مراكز درماني شهرهاي پول،نوشهر و چالوس مي رسانند.

' وهاب لهراسبي ' عضو شوراي اسلامي روستاي ' نيشكوه ' هم گفت: روستاييان علاوه بر مشكلات درماني، در حوزه هاي راه و آب آشاميدني نيز با مشكلات مواجه هستند.

وي از كمبود و حضور نداشتن بهورز خانه بهداشت در روستا انتقاد كرد و افزود: اين بهورز دو روز در هفته به جمعيت دستكم 110 خانواري خدمات مي دهد كه كافي نيست.

' علينقي موسوي ' از روستاي ' پيده ' از كمبود دارو و نبود خودروي آمبولانس در برخي از مراكز درماني اين بخش گلايه كرد و گفت: مسوولان بايد براي انتقال بيماران اورژانسي بخش كوهستاني كجور تدابير ويژه اي اتخاذ كنند.

وي ادامه داد: نبود آمبولانس، بيماران اورژانسي را با مشكلاتي مواجه مي كند كه پذيرفتني نيست.

وي با اشاره به وقوع احتمالي تصادفات رانندگي در محور كوهستاني بخش كجور ،تاكيد كرد: مسوولان با نظارت بيشتر و تجهيز مراكز درماني و بهداشتي منطقه، اقدام كنند.

' سيدنادر موسوي زاده ' بخشدار كجور ضمن تاييد مشكلات مردم گفت: تعداد پزشكان فعال اين بخش متناسب با جمعيت و موقعيت جغرافيايي منطقه نيست.

وي افزود: وجود دو پزشك در مركز درماني شبانه روزي شهر ' پول ' به علت مراجعين زياد ، پاسخگو نيست.

معاون شبكه بهداشت و درمان نوشهر گفت: تعداد پنج پزشك در مراكز بهداشتي و درماني اين بخش فعاليت دارند و در اين زمينه كمبود پزشك وجود ندارد.

' فضل الله نائيج ' افزود: دو نفر از پزشكان به صورت نوبتي، شبانه روزي در مركز بهداشتي و درماني شهر پول فعاليت دارند و بقيه نيز طبق ضوابط بايد در ساير مراكز بهداشتي و درماني به طور تمام وقت در هفته خدمات ارائه دهند.

وي ادامه داد: در صورت ارائه گزارشي از سوي اعضاي شوراهاي اسلامي و دهياران مبني بر حضور نداشتن پزشكان در مركز بهداشت، موضوع به طور جدي قابل پيگيري است.

بخش كجور با دارا بودن چهار مركز بهداشتي و درماني، 64 روستا، دو شهر و دستكم 12 هزار جمعيت ثابت و 25 هزار نفر جمعيت شناور در غرب مازندران واقع است.ك/4

624/621/1654