به گزارش خبرنگار ايرنا ،'پدرام سلطاني ' شامگاه شنبه در ديدار با اعضاء اتاق بازرگاني لرستان گفت :در راستاي تقويت و تثبيت موقعيت مطلوب برخي اتاق هاي بازرگاني در كشور از جمله اتاق بازرگاني لرستان و با توجه به مشكلات اقتصادي كشور بايد اتاق هاي بازرگاني استان ها از تمام ظرفيت خود استفاده كنند.
وي اظهار داشت: افزايش تعداد اعضاي اتاق بازرگاني لرستان نشانه موفقيت و حركت و تحول در اين اتاق است كه اين امر نشان دهنده توجه فعالان اقتصادي اين استان بوده است.
وي با بيان اينكه امروز تحولي كه در اتاق بازرگاني لرستان ايجاد شده به دليل تلاش هاي خود اعضا اين اتاق بوده است افزود: كمك اتاق ايران به اتاق بازرگاني خرم آباد بيشتر از استان هاي ديگر نبوده بلكه خود اعضا اين اتاق با تلاش توانسته اند در اين زمينه تحول ايجاد كنند.
وي اظهار داشت: در برخي اتاق ها اين وضعيت برعكس رخ داده است و تعداد اعضاي اتاق ها روندي كاهشي داشته است .
سلطاني با تاكيد بر اينكه اين روند در لرستان بايد تقويت شود، تصريح كرد: رشد و تحول اتاق بازرگاني لرستان و فعاليت و عملكرد اين اتاق در تصميم هاي استاني و ملي در زمينه هاي مختلف تاثير چشمگيري مي تواند داشته باشد.
وي با بيان اينكه اتاق بازرگاني خرم آباد در اين دوره جزو اتاق هايي بود كه با تغيير، تحول و حركت همراه بود گفت : به واقع تحول در اين دوره از فعاليت اتاق بازرگاني لرستان كاملا مشهود است و اتاق بازرگاني خرم آباد هماهنگي خوبي با اتاق ايران نيز داشته است.
نايب رييس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي ايران با تاكيد بر ضرورت برگزاري دوره هاي آموزشي براي فعالان بخش خصوصي گفت :بخش خصوصي بايد زمينه رفع مشكلات خود را با استفاده از ظرفيت هاي موجود فراهم كند و خروج از محروميت و مشكلات در اين حوزه يك اراده درون زا از سوي خود فعالان بخش خصوصي است .
وي با اشاره به اينكه بخش هاي خصوصي نبايد منتظر حمايت همه جانبه مالي از سوس دولت باشند افزود : به عنوان مثال ايران خودرو كه اين همه پول از طريق دولت به آن تزريق شد به استانداردهاي جهاني نرسيده است.
وي همچنين با بيان اينكه هم اكنون اين شركت بدهكارترين بنگاه اقتصادي كشور است افزود: اين شركت بيشاز 120 هزار ميليارد ريال با تعرفه هاي گمركي بالا بدهكار است كه امكان رقابت با شركتهاي خودروسازي خارجي را ندارد.
سلطاني با بيان اينكه در حال حاضر توليدات اين شركت فاقد كيفيت و سود آوري است اظهار داشت : كارگران اين شركت اقتصادي به هيچ عنوان امنيت و ثبات شغلي ندارند وهم اكنون ايران خودرو به صورت گلخانه اي فعال است.
نايب رئيس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي ايران با تاكيد بر ضرورت رفع مشكلات بنگاههاي اقتصادي از سوي خود فعالان اقتصادي گفت: اگر بنگاه هاي اقتصادي در استان هاي محروم همواره نگاه به دست دولت داشته باشند به طور حتم براي هميشه با محروميت همراه خواهند بود .
وي با اشاره به غفلت فعالان اقتصادي از پتانسيلها و ظرفيتهايي كه دارند افزود : موانع در اين حوزه بايد توسط فعالان و توليد كنندگان بخش خصوصي برطرف شود و از پتانسيل هاي موجود به خوبي بهره گيري شود.
نايب رئيس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي ايران با تاكيد بر ارائه راهكارها و پيشنهادات لازم از سوي فعالان بخش خصوصي به دولت در سطح ملي و استاني گفت: به عنوان مثال اتاق ايران در فصل تدوين بودجه پيشنهادات خود را براي رفع خلاءهايي كه در حوزه اقتصاد وجود داشت ارائه داد.
سلطاني با تاكيد بر اينكه اين روند نيز در استان ها در دستور كار اتاقهاي بازرگاني قرار گيرد افزود: بعد از تصويب بودجه در سطح ملي نوبت به تخصيص اعتبارات مي رسد كه در اين راستا رايزني هاي نمايندگان و مديران و همچنين پيشنهادات اتاق هاي بازرگاني در استان ها مي تواند زمينه رفع مشكلات بنگاههاي اقتصادي را فراهم آورد.
وي با تاكيد بر اينكه اتاق هاي بازرگاني در استان ها همواره بايد پيگير برنامه هاي اجرايي استان خود باشند افزود: در اين راستا اتاق ها مي توانند با ارائه پيشنهادات خود زمينه ارائه مطالبات خود از دولت را نيز فراهم آورند.
وي با استقبال از حضور نمايندگان اتاق ها به خصوص لرستان در جلسات كميسيون هاي تخصصي اتاق بازرگاني ايران بر ضرورت انجام كارهاي تخصصي از سوي كميسيونها و كميته هاي متناظر اتاق بازرگاني لرستان به صورت مشترك با اتاق ايران تاكيد كرد.
7274/630
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۲
خرم آباد - ايرنا - نايب رييس اتاق بازرگاني ،صنايع ،معادن و كشاورزي ايران گفت :در حال حاضر اتاق هاي بازرگاني استان ها بايد از ظرفيت استان براي رشد و تحول بيشتر كنند.