به گزارش ايرنا، آيت الله 'سيد مصطفي محقق داماد' يكشنبه شب در آيين رونمايي از كتاب 'حقوق و دادرسي كيفري در آينه فقه' اثر آيت الله سيد عبدالكريم موسوي اردبيلي، در دانشگاه مفيد قم گفت: نقد و بررسي منصفانه كتاب هاي تاليفي پژوهشگران و فضلاي حوزوي، مي تواند نقاط قوت و ضعف كتب را بيش از پيش نمايان كند.
وي با بيان اين كه مكتب حوزه علميه قم با حوزه نجف متفاوت است و ويژگي هاي خاص خود را دارد، خاطرنشان كرد: نقد و مناظره ميان استاد و شاگرد، تفسير و تدريس طلاب در حوزه علوم قرآني و فارسي نويسي از ويژگي هايي است كه روي آوردن به اين امر شيوه آساني نيست.
مدرس حوزه علميه قم با اشاره به تسلط آيت الله موسوي اردبيلي در نگارش كتب فقهي به زبان فارسي، اظهار كرد: امروز از طلاب و روحانيون در حوزه هاي علميه انتظار مي رود كه همگام با توسعه و پيشرفت در سراسر جهان، پاسخگوي شبهات و مسايل مستحدثه باشند.
وي در پايان، رونمايي از كتاب 'حقوق و دادرسي كيفري در آينه فقه' را يك كار ارزشمند براي تجليل از يك كتاب مهم و تاثيرگذار دانست و گفت: اميدواريم طلاب و پژوهشگران حوزوي بيش از پيش به تاليف كتاب هايي كه بتواند نياز امروز جامعه و جهان را پاسخ دهد، روي بياورند.
كتاب 'حقوق و دادرسي كيفري در آينه فقه' كه به همت جمعي از برجسته ترين حقوقدانان كشور در حوزه حقوق بين الملل و قضايي تدوين شده است، نتيجه 12 سال مجاهدت علمي و پژوهشي آيت الله موسوي اردبيلي (رييس سابق شوراي عالي قضايي) است كه در چاپ اول 3 هزار نسخه منتشر شده است.
اين كتاب، نخستين جلد از مجموعه سه جلدي به زبان فارسي مشتمل بر كليات دادرسي اسلامي، دادرسي كيفري، ادله اثبات دعوا، كليات حقوق جزاي اسلامي و حدود بوده كه ديدگاه هاي علمي و استفتائات اين مرجع تقليد را تبيين كرده است.
ك/38146 / 380/ 1917
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۲ - ۲۱:۰۵
قم ـ استاد فلسفه و حقوق حوزه و دانشگاه گفت: بدون ترديد نقد و بررسي كتاب هاي پژوهشگران و مولفين حوزوي، بيشتر از رونمايي كتب اهميت دارد و بايد آن را با جديت دنبال كنيم.