قم- ايرنا- معاون برنامه ريزي استانداري قم گفت: حوزه فناوري و اطلاعات ظرفيت بالايي در اشتغالزايي و كارآفريني دارد.

به گزارش ايرنا، 'سيدرضا دهناد' روز دوشنبه در نشست خبري اولين همايش بين المللي فناوري اطلاعات و ارتباطات كارآفريني و سرمايه گذاري درقم افزود: بايد راهكارها و بسترهاي مناسب اشتغالزايي را با استفاده از اين حوزه آماده كرد.

وي گفت: با استفاده از بخش فناوري اطلاعات مي توان زمينه هاي توسعه صنايع هاي تك و با تكنولوژي بالا و شناسايي فرصت هاي جديد سرمايه گذاري در اشتغال فارغ التحصيلان را ايجاد كرد.

دبير همايش بين المللي فناوري اطلاعات و ارتباطات كارآفريني و سرمايه گذاري درقم ادامه داد: فعاليت درعرصه فناوري اطلاعات از ايجاد كارخانه ها زودبازده تر است و هم در زمينه هاي اشتغال و نيز بازگشت سرمايه زمينه هاي خوبي دارد.

دهناد ، اهداف برگزاري اين جشنواره را ارتقا فرهنگ عمومي مردم در زمينه فناوري اطلاعات، آشنايي با مفاهيم اقتصادي، جذب سرمايه گذار، كوتاه كردن فرايندهاي اشتغالزايي در اين زمينه و حمايت از سرمايه گذاران عنوان كرد.

وي دربخش ديگري از سخنان خود با اشاره به ظرفيت هاي بالاي قم

گفت: در اين استان اقدامات گسترده اي در زمينه كاهش نرخ بيكاري شده و اكنون اين نرخ به 6/7 درصد رسيده است كه در سطح كشور بسيار قابل توجه است.

وي افزايش منابع بانكي، توسعه شهرك هاي صنعتي،كاهش نرخ بيكاري، افزايش صادرات غيرنفتي، ايجاد فضاي مناسب كسب و كار و درصد بالاي سواد و افراد تحصيل كرده و فارغ التحصيل دراين استان را از شاخص هاي مهم در ارتقاي سطح اقتصادي قم عنوان كرد.

دهناد بيان داشت: در هشت ماهه نخست امسال 35 هكتار زمين به متقاضيان جديد سرمايه گذاري در اين استان واگذار شده است.

وي در خصوص توسعه مراكز دانشگاهي و رشته هاي تحصيلي در قم گفت: در چهار سال اخير قدرمطلق دانشگاه ها، دانشجويان و رشته هاي تحصيلي در استان قم ارتقا پيدا كرده است.

وي با اشاره به 69 هزار و 899 دانشجو در قم در مقاطع مختلف گفت: ورودي هاي دانشگاه هاي استان 27 هزار و 28 دانشجو و فارغ التحصيلان آن 14 هزار و 486 دانشجو است.

دهناد افزود: با اين روند رشد با پديده فارغ التحصيلان جوياي كار مواجه هستيم كه بايد بسترهاي اشتغال براي آنها را در استان فراهم كرد.

همايش بين المللي فناوري اطلاعات و ارتباطات كارآفريني و سرمايه گذاري ارديبهشت ماه سال آينده در قم برگزار مي شود.

ك/2

/7402/ 550/