حجت الاسلام ' محمدرضا حبشي ' روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: پس از چهار سال كه از اجراي طرح شجره طيبه صالحين مي گذرد دزفول به عنوان يكي از نواحي موفق در اجراي اين طرح در كشور معرفي شده است.
وي افزود:موفقيت دزفول در گذشته بخاطر وجود جلسات قرائت قران خودجوش در مساجد و محلات كه عمدتا نيز در مساجد و پايگاههاي بسيج در جريان بوده است مي باشد .
وي از شجره طيبه صالحين به عنوان يك طرح راهبردي ياد كرد كه در انتقال اعتقادات،ايمان و تفكر به نسل هاي آينده موثر است زيرا اگر نتوانيم اعتقادات، ايمان و تربيت و تفكر نسل اول و دوم را به نسلهاي بعد منتقل كنيم ديگر چيزي از انقلاب باقي نخواهد ماند و دشمنان اين نظام به اين موضوع واقف و با تمام قدرت در كمين هستند.
حجت الاسلام حبشي چهار محور اصلي تبين طرح صالحين را محورهاي تربيتي، معرفتي، بصيرتي و مهارتي عنوان كرد و گفت:سپاه به عنوان بهترين جريان و مكان براي اجراي اين طرح و نظام آموزشي تربيتي انتخاب شده است.
حجت الاسلام حبشي اظهار داشت: در هريك از پايگاه هاي طرح صالحين به تفكيك گروه سني و جنسي هر بيست نفر يك گروه را تشكيل ميدهند كه هر گروه يك سر گروه و مربي دارد و آنها نيز به صورت سلسله مراتب با اساتيد و شوراي صالحين در ارتباط هستند..
مسوول معاونت فرهنگي وطرح صالحين سپاه ناحيه دزفول گفت: در كل كشور نيز 200 هزار حلقه صالحين وجود دارد كه اين تعداد در دزفول در بسيج پايگاهها مقاومت محلي حدود 500 حلقه و در بسيج اقشار حدود 700 حلقه مي رسد.
7278/648
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۹
دزفول -ايرنا -مسوول معاونت فرهنگي وطرح صالحين سپاه ناحيه دزفول از فعاليت 175 پايگاه شجره طيبه صالحين در اين شهرستان خبر داد.