به گزارش روز جمعه ايرنا ، محمدرضا مقدم، افزود: در اين مسير، پژوهش و فناوري مي تواند با اصلاح و تبديل چرخه معيوب اقتصاد متكي به نفت به چرخه اقتصاد پويا و مولد، نقش بسزايي در تحقق اقتصاد مقاومتي در كشور ايفا كند.
وي با بيان آنكه لازم است نفت را به عنوان يك دارايي مدنظر قرار دهيم، تصريح كرد: با استفاده از علم، دانش و فناوري هاي روز، مي توان به ضريب شدت انرژي بهينه دست يافت و به تدريج انرژي هاي پايدارتر و تجديدپذير مانند انرژي خورشيدي، باد و ژئوترمال را جايگزين مصارف انرژي در داخل كشور كرد.
به گزارش شانا مقدم يادآورشد: تاكنون درآمد حاصل از توليد و فروش منابع هيدروكربوري كشور به هشت هزار ميليارد دلار رسيده است و در صورت كاهش اتكاي بودجه به درآمدهاي نفتي و تحقق اقتصاد مقاومتي، مي توان از منابع هيدروكربوري باقيمانده به نحو مطلوب تري استفاده كرد.
به گفته وي، كشور در زمينه سرمايه با هيچ مشكلي رو به رو نيست و مديريت اصولي و صحيح منابع مي تواند به بهبود بهره وري و افزايش عايدات ملي منجر شود.
اقتصام(1)1108 ** 1569
تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۵
تهران - ايرنا - معاون وزير نفت در امور پژوهش و فناوري گفت: ارزش منابع هيدروكربوري قابل استحصال موجود در كشور هم اكنون بيش از ٣٠ هزار ميليارد دلار برآورد مي شود.