دكتر مقتدا شعوري روز سه شنبه همزمان با آغاز هفته مبارزه با سرطان در گفت و گو با خبرنگار افزود:با تجهيزات و امكانات لازم در كشور تشخص انواع سرطان ها توسط متتخصان اين حوزه امكان پذير شده است.
وي يادآورشد: بسياري از مردم با شنيدن واژه سرطان اين بيماري را برابر با مرگ حتمي تلقي مي كنند، اين در حالي است كه توسعه دانش و آگاهي در اين بخش تغييراتي را ايجاد كرده است.
شعوري افزود: عوامل گوناگوني در بروز بيماري سرطان دخالت دارد و شناخت بيشتر و آگاهي هاي مردم به ويژه نسل جوانان اهميت ويژه اي دارد.
متخصص خون و آنكلوژي بيمارستان ولي عصر(عج) استان زنجان گفت: آموزش، غربالگري و درمان هاي به موقع از شاخص هاي مهم و اساسي در درمان بيماري سرطان است.
وي يادآورشد: آموزش هاي مدون شده به گروههاي مختلف سني تاثير بسزايي در تشخيص و انجام درمان هاي به هنگام دارد.
شعوري افزود: متاسفانه عدم پذيرش سيستم هاي بيمه اي براي انجام آزمايش هاي غربالگري بيماران سرطاني، مشكلاتي را موجب شده است.
وي اظهار كرد: انجام غربالگري هزينه هاي ناچيري را بر سيستم هاي بيمه اي وارد مي كند و چندان مشكل ساز نيست.
اين متخصص خون و آنكلوژي بيمارستان ولي عصر(عج) استان زنجان گفت: غربالگري در كشورهاي اروپايي و آمريكايي بر گروههاي سني بالاي 50 سال انجام مي گيرد و توجه به اين مقوله مهم در كشور نيز بيش از گذشته ضروري است.
522/7320
تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۰
زنجان- ايرنا- يك متخصص خون و آنكلوژي بيمارستان ولي عصر(عج) استان زنجان گفت: 50 درصد سرطان ها در مراحل اوليه تشخيص قابل درمان است.