به گزارش روز يكشنبه ايرنا از روابط عمومي سازمان امور اقتصادي و دارايي استان يزد ، مراد علي مير افزود: از اين تعداد سه شركت در سالجاري و چهار شركت در سال گذشته مجوز خود را دريافت نموده اند.
وي مجموع سرمايه گذاري اين پروژه ها را يك ميليارد و 300 ميليون ريال بيان كرد و گفت: برخي از اين پروژه هاي 100 درصد پيشرفت فيزيكي دارد .
رئيس سازمان امور اقتصادي و دارايي استان ، زمينه هاي اين مجوز ها را فلزات اساسي، صنايع محصولات كاني غير فلزي ، پالايشگاه ، صنايع شيميايي ، استخراج معادن، صنايع ماشين آلات و گردشگري عنوان كرد و گفت: منشاء سرمايه گذاري ها از كشورهاي آلمان، هندوستان، ايتاليا، تركيه پاكستان، هلند ، ايرلند و امارات است .
مير در ادامه اظهار داشت: تدوين 100 فرصت سرمايه گذاري مناسب از پروژه هاي نيمه تمام استان براي ارائه به سرمايه گذاران با همكاري شركت مشاور در حال انجام است .
وي اقدامات صورت گرفته توسط اين سازمان در بحث سرمايه گذاري داخلي و خارجي را خوب ارزيابي كرد و گفت: امسال در راستاي اطلاع رساني پتانسيل ها و مزيت هاي سرمايه گذاري و جذب سرمايه گذار براي پروژه هاي استان جلساتي با سرمايه گذاران داخلي و خارجي براي معرفي و تشريح طرح هاي سرمايه گذاري تشكيل شده است.
نايب رئيس مركز خدمات سرمايه گذاري استان يزد ادامه داد: بازديد از پروژه هاي سرمايهگذاران خارجي استان و پيگيري رفع مشكلات آنها را از ديگر اقدامات اين سازمان براي رشد سرمايه گذاري است و در راستاي نظارت بر روند پيشرفت پروژه هاي خارجي و رفع موانع و مشكلات سرمايه گذاري خارجي ضمن بازديد از پروژه ها و كارخانه هاي مربوطه پيگيري هاي لازم در اين خصوص صورت گرفت.
وي حمايت از سرمايه گذاران را اولويت مركز خدمات سرمايه گذاري استان برشمرد و گفت: از سرمايه گذاران داخلي و خارجي به خصوص فعالان اقتصادي يزد حمايت مي كنيم.ك/1
7546/1968
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۷
يزد- ايرنا -رئيس سازمان امور اقتصادي و دارايي استان يزد با اشاره به راه اندازي مركز خدمات سرمايه گذاري در سال 90 در استان گفت: تاكنون 17 سرمايه گذار خارجي نسبت به اخذ مجوز از سازمان سرمايه گذاري و كمك هاي اقتصادي و فني ايران مجوز براي سرمايه گذاري در اين استان را دريافت كردند.