به گزارش ایرنا، كاووس محمودی شامگاه دوشنبه در نشست استانی كمیته توسعه دارویی در رفسنجان افزود: داروخانه های هلال احمر در سراسر كشور فقط در مراكز استان ها تاسیس می شود و داروی بیماران خاص را توزیع می كنند.
وی گفت: تاسیس این داروخانه ها در شهرستان های سیرجان و رفسنجان موجب توسعه خدمات به بیماران بویژه بیماران خاص است.
وی خاطرنشان كرد: با این كار بیماران داروهای مورد نیاز را در شهر خود تامین می كنند و از پرداخت هزینه های جانبی رفت و برگشت به استان های دیگر جلوگیری می شود.
رییس جمعیت هلال احمر شهرستان رفسنجان هم گفت: این داروها در سه داروخانه هلال احمر در شهرستان های رفسنجان، سیرجان و كرمان توزیع می شود.
حسن امینی رنجبر افزود: این داروخانه ها تمامی داروهای كمیاب بیماران خاص شامل داروهای ام اس، پیوند كلیه، تالاسمی و سرطانی را از شركت های دارویی سراسر كشور تهیه می كنند و در اختیار بیماران قرار می دهند.
وی تصریح كرد: بخشی از هزینه را بیماران می پردازند، بخشی توسط دانشگاه علوم پزشكی و بخش دیگری از هزینه داروها توسط بیمه پرداخت می شود.
وی گفت: با راه اندازی داروخانه هلال احمر رفسنجان در سال 91 بیماران خاص این شهرستان دیگر سختی سفر به یزد، تهران و استان های دیگر را متحمل نمی شوند و بیماران خاص شهرستان های مجاور از جمله زرند، سیرجان و انار نیز برای تهیه دارو به داروخانه هلال احمر رفسنجان مراجعه می كنند.
مدیرعامل، معاون درمانی و توانبخشی، معاون اداری و پشتیبانی و خزانه دار جمعیت هلال احمر استان و مسوولان هلال احمر شهرستان های سیرجان، جیرفت و رفسنجان در این نشست حضور داشتند.ك/2
7444/8154/2624
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۶
رفسنجان - ایرنا - مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان كرمان گفت: برای پیشبرد اهداف جمعیت باید خدمات رسانی به نحوی باشد كه رضایت مردم حاصل شود و در این راستا داروخانه های هلال احمر متولی توزیع داروی بیماران خاص هستند.