اصفهان- ايرنا- قائم مقام دبير ستاد امربه معروف و نهي از منكر استان اصفهان گفت: شيوه ستاد احياي امربه معروف و نهي از منكر توام با محبت، ‌تربيت و كمك به اصلاح افراد است و نبايد خشونت و تخريب در آن ورود پيدا كند.

به گزارش ايرنا، حجت الاسلام و المسلمين 'مجتبي اخوان' روز شنبه در نشست خبري ستاد امربه معروف و نهي از منكر استان اظهار كرد: اصل كار ستاد احيا براساس آموزه هاي قرآني و ولايي است و برخورد با جرايم مشهود كار اين ستاد نيست و برعهده نيروهاي انتظامي و قوه قضابيه است.

وي با بيان اينكه ستاد در زمينه شناسايي و معرفي منكرات و معروفات با ارگان هاي مختلف همكاري دارد، افزود: ستاد احياي امر به معروف بنا بر قانون و دستورالعمل ها مي تواند در تمام نقاط حضور داشته باشد.

وي اظهار كرد: به تعداد فرمانداري هاي موجود در استان ستادهاي شهرستاني احياي امر به معروف فعاليت دارد.

قائم مقام دبير ستاد امربه معروف و نهي از منكر اصفهان با اشاره به اينكه در مباحث فرهنگي كار بر زمين مانده زياد است، افزود: يكي از دلايل موفق نبودن در اين عرصه استفاده نكردن از افراد متخصص است.

وي ادامه داد: فعاليت هاي فرهنگي بايد با سعه صدر‌، دلسوزي،‌ عدم وابستگي، درك حقيقي از موضوع و خرد جمعي انجام شود و نقش علما و روحانيون در اين راستا نقشي بي بديل است كه مي توانند محتواي ذهني انسان ها را فعال كنند.

حجت الاسلام اخوان با تاكيد بر اينكه نيازمند كرسي هاي آزاد انديشي در مباحث فرهنگي هستيم، يادآور شد: امر به معروف و نهي از منكر به آموزش تخصصي نياز دارد و نبايد از آن در جهت عقده گشايي، كينه توزي و تجسس استفاده شود.

قائم مقام دبير ستاد امربه معروف اصفهان با بيان اينكه نبايد از امر به معروف و نهي از منكر ترسيد، گفت: اين فريضه از راههاي هدايت و تربيت انسان و ارزشمند است.

وي همچنين بر نقش ائمه جماعات بر مديريت و فعاليت شوراهاي امر به معروف مساجد تاكيد كرد و افزود: اين افراد به مسائل فرهنگي مساجد و محلات پيرامون آن بپردازند و در اين زمينه منكرات و معروفات را شناسايي كنند.

حجت الاسلام اخوان اضافه كرد: مسوولان نيز بايد در زمينه امر به معروف تلاش و فرهنگ نقدپذيري را در خود تقويت كنند.

وي به كسب رزق حلال و خريد و فروش طبق قوانين اسلام سفارش و عنوان كرد: اگر رزق مردم حلال باشد بسياري از منكرات از جامعه برچيده شده و معروفات در آن گسترش مي يابد.

پ / 7131/607